Folkets favoritt

Ann Karene Molvigs intense valgkamp har gitt resultater. Plakatene hjalp – nå vender hun nesa mot tøffe konkurranser i Malaysia. (Foto: Øystein Paulsen)

Ann Karene Molvigs intense valgkamp har gitt resultater. Plakatene hjalp – nå vender hun nesa mot tøffe konkurranser i Malaysia. (Foto: Øystein Paulsen)

Av
Artikkelen er over 16 år gammel

Folket har talt og avgjort at ryggejenta Ann Karene Molvig får være med i årets Robinsonekspedisjon på TV3. Stemmene har kommet inn per SMS-meldinger i tusenvis.

DEL

Det var en glad, men ordknapp Ann Karene som snakket med Moss Avis på telefonen i går kveld.
I går ble det kunngjort i ukebladet Se og Hør at hun er plukket ut til å være en av deltakerne i årets Robinsonekspedisjon på TV3. Etter at det ble avgjort at 26-åringen fra Rygge er kåret til folkets kvinnelige favoritt, og hun derfor får være med i konkurransen, har TV-kanalen gitt henne streng beskjed om og ikke snakke med media med mindre det er avtalt med PR sjefen i kanalen.
Men noen ord fikk Moss Avis likevel ut av den kommende Robinson-deltakeren;
– Jeg er kjempeglad for at folk valgte meg og må takke alle jeg kjenner og alle i Moss som har stemt på meg, sier Ann Karene.

Valgkampanje

Nå kan Ann Karene snart melde seg inn i klubben av norske reality-TVstjerner, som det er blitt en del av de siste årene. Men ansiktet hennes er allerede godt kjent i mossedistriktet.
Som en del av sin valgkamp for å bli folkets favoritt har Ann Karen hengt opp valgplakater i Moss og resten av Østfold med bilde av seg selv. Hun ønsket å oppfordre folk til å sende inn SMS-meldinger for å stemme på henne.
– Jeg drev intens reklame for med selv, sa Ann Karene til Se og Hør da seieren ble kjent.

Malaysia

Ann Karene har allerede ordnet permisjon fra barnehagen i Rygge hvor hun jobber som pedagogisk ansvarlig. Neste uke setter hun og resten av Robinsondeltakerne kursen mot Malaysia, der TV-opptakene vil foregå i sommer.
I et tidligere intervju med Moss Avis har Ann Karene beskrevet seg selv som en jente med bein i nesa som synes det er kult å teste grenser.
Men til tross for at TV3 har testet henne og funnet ut at hun er en person som kan takle påkjenningen det er å være med i en reality-TV serie, som i tillegg er en tøff konkurranse mellom deltakerne, er hun usikker på hvordan hun vil reagere når hun er under press.
Hvordan det vil gå med henne vil vise seg på TV-skjermene utover høsten.

Artikkeltags