Åpner eget yogastudio i Moss

Meditasjon: Yoga er mediterende, forteller Liv Eva Bates. Hennes studio åpner i Vålerveien 49 i Moss. Foto: Christina Andersen

Meditasjon: Yoga er mediterende, forteller Liv Eva Bates. Hennes studio åpner i Vålerveien 49 i Moss. Foto: Christina Andersen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Liv Eva Bates ble hektet på yoga og tok utdannelse som yogainstruktør i USA. 9. april åpner hun sitt eget yogastudio «Ragdollyoga» i Moss.

DEL

Liv Eva Bates har alltid vært en aktiv kvinne.
Hun begynte å trene yoga på starten av 90-tallet ved siden av andre treningsformer.

Stort i USA

Etter en stund ble hun hektet på yoga, og kunne ikke få nok. Så ble hun inspirert til å ta en utdannelse som yogainstruktør i Seattle.

– I USA er yoga utrolig stort. Og nå blir det mer og mer populært i Norge, forteller Bates.

Yoga for alle

I tillegg til utdannelsen hun tok i USA har hun bygd på utdanningen med kurs for å kunne instruere yoga til alle.

– Yoga er for alle. Voksne, barn og familier sammen kan trene yoga. Det er god trening, og den passer for alle i alle aldre, forteller instruktøren.

Bates forteller at da hun selv begynte med yoga, opplevde hun at hun fikk en bedre energi i det daglige liv. Yoga er ikke bare bra for det fysiske, men også for sjel og sinn, mener den energiske kvinnen bak «Ragdollyoga».

– Godt for gravide

– Spesielt da jeg var gravid, satt jeg pris på å trene yoga. Det gjorde meg frisk og opplagt, sier Bates.
Nå gleder instruktøren seg stort til åpningen av studioet i Vålerveien i Moss 9. april, og ønsker alle, uavhengig av erfaring, velkommen.

Artikkeltags