Tilie fortsatt savnet - nå er buret borte også

Den åtte måneder gamle Petit Basset Griffon Vendéen- valpen forsvant den 16. juni

Den åtte måneder gamle Petit Basset Griffon Vendéen- valpen forsvant den 16. juni Foto:

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Den åtte måneder gamle Petit Basset Griffon Vendéen- valpen Tilie, forsvant den 16. juni fra familien sin på Sjurebråtetjern i Svinndal. Siden har ingen sett valpen.

DEL

Både Facbook gruppen «Med hjerte for hunder på rømmen» og «Nitrogruppa» deltar aktivt i søket etter hunden.

– Det er søkt med Nitrogruppas id-hunder og vi har i fellesskap arrangert fellessøk hvor begge gruppenes medlemmer har deltatt, sammen med familien og venner av familien, sier eieren.

Plutselig var buret borte

Eierfamilien satte ut valpens bur i området hun forsvant fra, i håp om at valpen skulle finne trygghet og følelsen av "hjem" og familie ved buret sitt, dersom den skulle klare å spore seg tilbake. Inni buret lå et hundeteppe og oppå buret lå en plakat med informasjon om den savnede valpen. Da familien nok en gang reiste ut til området og sjekket buret onsdag kveld, var plutselig buret borte. Hundeteppet og plakaten med kontaktinformasjon derimot, lå pent igjen på bakken.

Kommunen er kontaktet, men kan fortelle at det ikke er de som har fjernet buret.

Familien stusser over forsvinnelsen av buret, men trøster seg med at valpen har teppet sitt å finne tilbake til, dersom den skulle dukke opp. Familien synes det er merkelig at buret er vekk, men trøster seg nå med at noe av tryggheten til Tilie da ihvertfall er igjen i området så lenge de som har fjernet/tatt buret har latt teppet og savnet plakaten ligge igjen.

FORSVUNNET: Det var et lignende bur familien hadde satt ut til valpen, som nå er borte.

FORSVUNNET: Det var et lignende bur familien hadde satt ut til valpen, som nå er borte. Foto:

Har du sett Tillie, eller har du opplysninger – ring 98034909.

Artikkeltags