IKEA: – Konklusjon om utbygging av nytt varehus i Vestby kommer i desember

SATSING: IKEA har kjøpt to tomter i Vestby. På ett av dem skal det bygges et stort lager. Før nyttår får vi vite om det blir noe nytt varehus på den andre tomten.

SATSING: IKEA har kjøpt to tomter i Vestby. På ett av dem skal det bygges et stort lager. Før nyttår får vi vite om det blir noe nytt varehus på den andre tomten.

IKEA Norge har en pågående evaluering av alle selskapets utbyggingsprosjekter i Norge, og varehuset i Vestby er et av prosjektene som evalueres.

DEL

Det har vært stor spenning rundt spørsmålet om et varehus i Vestby noensinne blir bygget. Det spørsmålet står fortsatt åpent, men nå melder Ikea at konklusjonen vil foreligge i desember.

– Vi som jobber i detaljhandel står midt i en spennende tid. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene. Men med økende urbanisering, fokus på bærekraft og digitalisering, er ikke hverdagen som den en gang var. Vi skal benytte anledningen til å stake ut en ny kurs for å forme fremtidens handel, basert på alt vi vet om hvordan folk lever livene sine hjemme og hva de ønsker. I lys av dette har vi satt i gang et program for å evaluere alle våre utbyggingsprosjekter i Norge, sier Clare Rodgers, administrerende direktør i Ikea Norge i en pressemelding.

Ikea Norge har tidligere formidlet at de har satt alle nye utbyggingsprosjekter på pause, i påvente av videreutvikling av konseptet og en vurdering av hvert enkelt prosjekt.

LES SAKEN: Ikea utsetter byggingen av fire nye varehus 

Det er denne vurderingen som nå gjøres, og som vil konkluderes innen utgangen av desember.

Prosjektene som inngår i evalueringen er Vestby, Danebu, Ålesund og Tromsø.

Ikea starter uansett byggingen av sitt nye store lager i Vestby neste år.

LES SAKEN: IKEA starter byggingen i 2019 

Artikkeltags