Lys, varme og samvær – 150 feiret jul på Verket scene

Victoria Dukunde (til høyre) feiret jul for andre gang på Verket sammen med døtrene Tiffany og Thea. I år fikk de selskap rundt bordet av blant andre Rune og Else-Lill Finvold (til høyre).  

Victoria Dukunde (til høyre) feiret jul for andre gang på Verket sammen med døtrene Tiffany og Thea. I år fikk de selskap rundt bordet av blant andre Rune og Else-Lill Finvold (til høyre).   Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bortimot 150 personer feiret julaften sammen på Verket Scene i år. Mange for andre år på rad.

DEL

– Jeg tror nok at halvparten av de som er her i år, også var her i fjor på julaften, sier julaften-primus motor – Cathrine Aasen Roksvåg, mens Sølvguttene synger julen inn på storskjermen over scenen.

Aasen Roksvåg er ekstra glad for at så mange barn hadde funnet veien til Verket sammen med de voksne. Blant de mange barna var Tiffany og Thea som for andre gang feiret julaften på Verket sammen med mamma, Victoria Dukunde.

Det var veldig fint her i fjor, og så blir vi kjent med så mange nye mennesker, sier Dukunde.

Mor og barn hadde fått selskap rundt bordet av Rune og Else-Lill Finvold, som var på Verket-julaften for første gang.

– Vi tenkte at vi heller kunne bidra med noe i stedet for å sitte alene hjemme på julaften. Barna er så store at de feirer sin egen jul. Og dette kommer til å bli veldig bra. Kanskje det også kan bli en tradisjon for oss, sier Rune og Else-Lill Finvold til Moss Avis.

Som i fjor var det Cathrine Aasen Roksvåg fra Kirkens Bymisjon og Astrid Gangestad fra Jeløy menighet som ønsket alle velkommen.

Som i fjor var det Cathrine Aasen Roksvåg fra Kirkens Bymisjon og Astrid Gangestad fra Jeløy menighet som ønsket alle velkommen. Foto:

Det er en arbeidsgruppe bestående av representanter fra Verket Scene, Höegh Eiendom, Moss i Sentrum, Moss og Jeløy menighet og Kirkens Bymisjon som står bak julefesten på Verket. I tillegg får de støtte av en rekke sponsorer. Og på menyen sto alt fra skalldyr til pinnekjøtt.

– Her kommer det til å bli noe for alle i kveld. Det blir selvsagt masse god mat og underholdning. Og alle vil få med seg en liten gavepose på vei hjem, forteller Aasen Roksvåg.


Artikkeltags