Kasper Hermansen på plass som ny politistasjonssjef i Moss

Ny politistasjonssjef i Moss, Kasper Hermansen, fikk en lattermild start på den nye jobben i rådhuset i Moss i går. Han ble blant annet gratulert av politimester Beate Gangås og mosseordfører Tage Pettersen.

Ny politistasjonssjef i Moss, Kasper Hermansen, fikk en lattermild start på den nye jobben i rådhuset i Moss i går. Han ble blant annet gratulert av politimester Beate Gangås og mosseordfører Tage Pettersen.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

I går tok Kasper Hermansen over som ny politistasjonssjef for de drøyt 70 medarbeiderne i Moss. Det skjedde på Rådhuset i Moss.

DEL

Politistasjonssjef Kasper Hermansen første møte med ordføreren i Moss, Tage Pettersen, ble preget av munterhet.

Den første oppgaven til den nyutnevnte stasjonssjefen i Moss, var et møte med Politirådet. Det er et forum hvor politiets avdelingsledere møter ordfører, rådmann og kommunalsjefen. Møtet falt også sammen med HKH dronning Sonja besøk i Moss. Derfor var også politimester i Østfold politidistrikt, Beate Gangås til stede.

Del på Facebook

Politimesteren introduserte den nye stasjonssjefen med å fortelle kommunens sjefer at de har fått en kjernekar til politimester.

Fotpatruljere

John Kasper Hermansen på sin side sa at han gledet seg å ta fatt i Moss kommune igjen.
– Jeg gikk faktisk fotpatruljer i byen 17. mai 1979, sa han og det fikk ordføreren til kjapt å replisere at jeg håper da du har vært i byen etter det.

Til Moss Avis sier ordfører Tage Pettersen at han som natteravn er særdeles godt fornøyd med politiets tilstedeværelse i byen på helgene.
 – Da jeg gikk natteravn sist, traff jeg på ikke mindre enn åtte forskjellige betjenter på jobb. Det var det som fikk Hermansen til å fortelle om fotpatruljen i 1979.

Til Moss Avis sier den nye politistasjonssjefen at han planlegger å bli med på en fotpatrulje sammen med natteravnene i Moss.

Se moss-avis.nos temaside om Moss

Dobler ressursene

Politimester Gangås opplyste politirådet om at politiet faktisk har dobbelt så mange ressurser i helgene som på vanlige hverdager.

Hermansen overtar stafettpinnen etter Ib Kristiansen som i en årrekke har vært mossepolitiets fremste ansikt utad.
Selv kommer Kasper Hermansen fra stillingen som leder ved Vansjø lensmannskontor. Han har jobbet i mossedistriktet i mange år og kjenner regionen svært godt.

Men han vil ikke komme med noen bombastisk programerklæring i forbindelse med at han nå inntar sjefsstolen på Prins Christian Augusts plass nr. 3.

– Det jobber veldig mange flinke folk i dette huset. Derfor kommer jeg for å lytte og lære. Det tror jeg er en god innfallsvinkel for en ny leder. Det tar litt tid å bli kjent på en ny arbeidsplass, forklarer Kasper Hermansen.

Artikkeltags