MOT-premiere med futt

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er viktig å ha mot i det aller fleste sammenhenger.Tirsdag viste en rekke Kirkeparken-elever at de har nettopp det.

DEL

Musikk, dans, kettlebells-show og appell var noen av ingrediensene i showet som MOT-ambassadørene ved Kirkeparken videregående skole hadde satt sammen og viste fram tirsdag ettermiddag.

Det hele kulminerte med at Alejandro Fuentes og Adrian Jørgensen inntok scenen, til solid jubel fra de fremmøtte.

Kirkeparken videregående var først ut av hele 46 skoler landet over.

– MOT-turneen er landsomfattende og det er veldig gøy at premieren er nettopp her i Moss. I år skal også ungdomsskoler rundt om i landet inkluderes. Det er viktig å få mennesker til å tenke positivt, men det er også viktig å tørre å si nei, forklarte MOT-ambassadør Jane-Christin Foss før det hele braket løs med «Kompaniet» – turneens eget band.

- Kjempetiltak!

Ordfører Tage Pettersen var blant de mange fremmøtte og han likte både det han så og hørte.

– Dette er et kjempetiltak, et veldig godt formål. Det å ha mot er viktig i mange sammenhenger, spesielt i forhold til å stå opp for hverandre, si nei og det i det hele tatt å si ifra. Mot er egentlig et veldig godt ord som kan brukes i veldig mange sammenhenger, kommenterte Pettersen.

– Også er det selvsagt veldig gøy at Moss er første byen ut på turneen, la han til.

- Viktig med mot

Konferansierene Jacob Nitter og Steffen Tomt førte det velfylte «Fugleberget» fra start til mål på en trygg og god måte.

– Det er viktig å ha mot til å leve, mot til å bry seg og mot til å si nei – det er det som er mottoene til organisasjonen MOT. Vi skal lage et skikkelig show her i dag, introduserte de med og dermed var showet i gang.

Organisasjonen MOT ble startet av norske toppidrettsutøvere i 1997. Initiativtakere var skøyteløperne Atle Vårvik og Johann Olav Koss. Turneen er en samfunnsbyggende turné, for å styrke MOT-arbeidet i kommunene og på skolene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.