Spiller inn ny sesong med «Hver gang vi møtes» i Våler

MED I HVER GANG VI MØTES: Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvåg, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland, Esben «Dansken» Selvig.

MED I HVER GANG VI MØTES: Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvåg, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland, Esben «Dansken» Selvig. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Innspillingen har allerede startet.

DEL

Og i år er det disse artistene som møtes i Våler-skogen:

Eldar Vågan, Åse Kleveland, Margaret Berger, Benny Borg, Ida Maria, Esben «Dansken» Selvig og Hanne Sørvåg.

Dette er den sjette sesongen av «Hver gang vi møtes» og den femte som spilles inn på Vestre Kjærnes gård i Våler.

Artistene har ved samtlige innspillinger skrytt av både lokasjonen og lokalene til ekteparet Kjærnes. Det samme har produksjonsteamet.

Og nå er de i Våler-skogen igjen, for å spille inn sesongen over ti dager. Programmet er ventet å bli vist på TV på nyåret.

TV 2 er glad for å være i gang med en ny sesong, og har stor tro på årets artist-gjeng.

– Vi synes vi har klart å samle en artistgjeng med veldig stor bredde, både i reportoar, personlighet og historie. Det er noen virkelig store norske sangskatter som nå vil få helt nye og spennende tolkninger med disse artistene, og det ligger også til rette for at det rundt bordet på låven vil deles utrolig mange sterke, interessante og morsomme historier. Rapportene fra øvingslokalet lover også veldig godt, så nå gleder vi oss til å se dem i fri utfoldelse på gården, sier Jarle Nakken, TV 2s programdirektør..

Samtlige av artistene forteller til TV2 at de ser fram imot årets innspilling.

– Jeg har en kamerat, han Øystein Dolmen, som jo har vært med i «Hver gang vi møtes» tidligere, og han sa at «dette må du bare være med på, Eldar». Så det er greit det, når han har vært med, da kan jeg være med. Jeg er ikke spesielt god til å ta imot ros, men jeg er pen på håret, så jeg skal gjøre mitt beste,sier Vågan i en pressemelding.

– Jeg har skyhøye forventninger! Dette her minner meg litt om gamle dager, da man dro på klassetur til Spiterstulen eller speiderleir og sånt. Det å stikke avgårde og bo på en gård med en gjeng man ikke kjenner, det tenker jeg er helt supert, sier «Dansken».

Også Hanne Sørvåg, kanskje mest kjent fra The Voice, gleder seg til å hylle hverandre.

– Jeg har tenkt mange ganger at jeg har hatt veldig lyst til være med i «Hver gang vi møtes». Jeg tror jeg har noen gode historier som jeg har lyst til å dele, og så er det denne magien som ligger i å hylle hverandres materiale. Jeg gleder meg, sier Sørvåg.

Disse er med

Eldar Vågan, primus motor for Vazelina Bilopphøggers, har vært elsket av det norske folk i nærmere i 40 år. Åse Klevland har en lang karriere, som startet med verdensturné som tenåring, via MGP i 1967, Spellemannsvinnende «Ballade» - og nå med ferske låter og ny artistgiv.

Margaret Berger ble kjent som artist allerede som 18-åring da hun kom på andreplass i Idol i 2004. Etter den tid har det blitt flere hits, Spellemannpris og MGP-seier. Benny Borg, har vært en favoritt svorske i en mannsalder, og feirer i år 50 år i showbiz med nytt kritikerrost album. Mange kjenner ham som fast gjesteartist hos Dizzie Tunes, som Norges Johnny Cash og som en fantastisk tolker av Elvis.

Ida Maria Børli Sivertsener rockejenta fra Helgelandskysten som virkelig har kjent på rockemyten med suksess i Europa, USA og Australia. Ida Maria har mottatt Statoilstipendet, og har heimen er fylt av Spellemannspriser, Alarmpriser og Rockpriser. Esben «Dansken» Selvig har i mange år vært frontfigur i hip hop-gruppa «Klovner i kamp» og rockebandet Yoga Fire, med flere Spellemannspriser og den prestisjetunge Edvardprisen på hylla.

Artist Hanne Sørvåg er låtskriver og tekstforfatter med internasjonal gjennomslagskraft, og står bak pophits som til sammen har solgt nærmere fem millioner i 70 land. Hun har også vært mentor i programmet «The Voice».

Artikkeltags