Sommershow flyttes innendørs

LIVLIG: Det var god stemning både på scenen og blant publikum på premieren av årets sommershow med Karianne Kjærnes på Skarre.

LIVLIG: Det var god stemning både på scenen og blant publikum på premieren av årets sommershow med Karianne Kjærnes på Skarre. Foto:

– På grunn av ustabilt vær flytter vi sommershowet «Bare Karianne» inn på Verket Scene, sier produsent Håkon Sæther.

DEL

Søskenparet Karianne og Kristian Kjærnes har tidligere i sommer gjennomført fem forestillinger med «Bare Karianne» som planlagt i bakgården på Skarre.

Nå er det en ny runde med tre show igjen på spilleplanen, men på grunn av det usikre været velger arrangøren å flytte kveldens og fredagens forestillinger inn på Verket Scene.

– Vi har is i magen med tanke på lørdagsforestillingen, og avventer litt før vi lander den, men både for artister og publikum er det godt med tak over hodet i utrygt vær, sier produsenten.

Showet hadde premiere fredag 14. juni, og Sæther forteller om bra oppslutning og gode tilbakemeldinger på de første forestillingene. De har lagt opp til en varm, humoristisk og musikalsk kveld i en god time, og det er Kariannes lillebror, Kristian, som tar seg av tangentene.

– Det er alltid god kvalitet med Karianne på sang, men her er det også masse humor og mye personlig, sier Sæther.

Artikkeltags