Har du fått dette tilbudet av det som ser ut til å være Rema 1000? Da er det ren svindel

SVINDEL: – Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør i Rema 1000 angående e-posten som ser ut til å være sendt fra dem.

SVINDEL: – Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør i Rema 1000 angående e-posten som ser ut til å være sendt fra dem. Foto:

– Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum.

DEL

(Drammens Tidende): Det er lett å gå fem på når man mottar en e-post fra det som ser ut til å være fra en seriøs aktør. Likevel burde man være påpasselig, da det hele kan være et svindelforsøk.

Tidligere denne uken mottok en mann fra Lier en e-post han trodde var fra Rema 1000. Slik var det altså ikke – det hele var et svindelforsøk.

Mannen som ikke ønsker å stå fram med navn, forteller til Drammens Tidende at han trodde på e-posten han var blitt tilsendt. På kupongen som ser ut til å være fra matbutikken forteller at du kan handle for 19 kroner, for så å få en kupong med verdi 300,-.

Mannen fikk vite av en slektning som jobber i Rema 1000 at tilbudet ikke var ekte. Det var da Lier-mannen reagerte.

Nederst i mailen ser det ut til at det er en lenke man kan trykke på, for å få dette tilbudet.

E-posten har blitt printet ut, og ser slik ut:

Mannen synes det er dumt at slike e-poster blir sendt ut, og beskriver det hele som litt «mystisk».

– Jeg tar det ikke for god fisk. De 19 kronene er jo ikke så farlig, men det kan være mange som går på.

I en e-post til Drammens Tidende skriver direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum, følgende:

– Vi har registrert at noen har mottatt e-poster fra en avsender som gir seg ut for å være Rema 1000, som ber mottaker betale for å få et gavekort. Dette er et rent svindelforsøk, og tas på alvor, skriver hun.

– Vi ville aldri bedt noen betale for å motta noen form for kampanjetilbud, og vil ta denne saken videre. Dersom noen mottar mistenkelige beskjeder med vårt navn kan de sende oss en e-post og spørre om det er ekte, og hvis de blir bedt om å betale noe kan de være sikre på at det ikke er det, skriver Fossum.

Artikkeltags