Moss, Follo og Notodden rykker opp

Oppsettet for kommende sesong i 2. divisjon er klart. Betsafe tror Moss rykker opp.

Oppsettet for kommende sesong i 2. divisjon er klart. Betsafe tror Moss rykker opp. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Betsson har nå oddsene for 2.- og 3.divisjon klare. Moss, Follo og Notodden er store opprykksfavoritter, mens det spås dødt løp mellom Skeid og Tromsdalen i kampen om den siste opprykksplassen. Andrelaget til Vålerenga må derimot belage seg på nedrykk til 3. divisjon.

DEL

- Vi er ganske sikre på at Moss, Follo, og Notodden vil rykke opp til 1.divisjon neste år. Med ny giv gjennom trenerskiftet til Tor Thodesen tror vi Moss er aller nærmest Adeccoligaen.

- Kampen om opprykk blir nok tøffest i avdeling 4 der divisjonssurferen, Tromsdalen, og gammelstorheten, Skeid, kommer til å følge hverandre som hund og katt gjennom hele sesongen, sier sjef i Betsson Norge, Thomas Aakvik i en pressemelding.


Opprykkskandidatene, Moss, Follo og Notodden gir henholdsvis 1,80, 2,75, 2,00 ganger innsatsen tilbake i odds. Tromsdalen og Skeid gir derimot begge 3,25 ganger innsatsen tilbake i opprykksodds i avdeling 4.

Skulle andrelagene til Vålerenga, Strømsgodset eller Tromsø vinne avdelingene sine, kan man vinne store beløp.


Forventer spennende 3. divisjon


Betsson tror kampen om opprykk blir tøff i 3.divisjon. De som i følge oddsene ligger best an til å vinne sine avdelinger er Mo, Lyngen/Karnes, Træff, Gjøvik FF, Hinna, Staal Jørpeland, Voss, Stjørdals-Blink, Sprint-Jeløy, Korsvoll, Birkebeineren og Jerv.
 


 

Artikkeltags