Dirty Dancing vant kinoavstemmingen

Nå har folket bestemt hvilken film som skal vises på utekinoen i Moss 19. august. Avstemmingen har foregått i samarbeid mellom Moss i sentrum og Moss Avis. Fra venstre ansvarlig redaktør i Moss Avis Pål Enghaug, fra Moss i sentrum leder Kristin Utakleiv og Carina Marcolin, Tony Fjærgård og Milla Fjærgård.

Nå har folket bestemt hvilken film som skal vises på utekinoen i Moss 19. august. Avstemmingen har foregått i samarbeid mellom Moss i sentrum og Moss Avis. Fra venstre ansvarlig redaktør i Moss Avis Pål Enghaug, fra Moss i sentrum leder Kristin Utakleiv og Carina Marcolin, Tony Fjærgård og Milla Fjærgård. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mossingene har bestemt seg, filmklassikeren Dirty Dancing fra 1987 tok en overveldende seier i avstemmingen.

DEL

Det inviteres til utekino i Moss i august, og mossingene kunne velge blant tre filmer. Vinnerfilmen ble altså Dirty Dancing, som fikk enorm respons i avstemmingen der cirka 550 deltok.

Filmen har blitt en klassiker av de store, og var også den første filmen som solgte mer enn én million kopier på VHS. Verdenspremieren i Hollywood var den 19. august 1987.

- Dette blir en happening, og det blir stort å vise den på utekinoen i Moss 30 år senere, sier Tony Fjærgård, markedsansvarlig i SF Kino Moss.

Håper på fullt hus

19. august klokken 21 blir det altså gratis utekino på Sjølageret i Moss, men man vil ha mulighet til å kjøpe en stol for kvelden. Alternativt kan man ta med stoler selv.

Det skal vises to filmer i løpet av kvelden, og film nummer en blir den populære filmen «Børning». Denne visningen starter klokken 18.

Sjølageret i Moss ligger på gamle industritomter, og det er første gang på 250 år at vanlige folk får tilgang til dette området. Det er gjort plass til 1000, men det er fullt mulig å få plass til 1500 personer under taket på Sjølageret.

- Denne kvelden passer for alle generasjoner, og allerede har 500 tinget en billett, men vi håper på at så mange som 1500 til 2000 vil ta turen, sier leder av Moss i Sentrum Kristin Utakleiv.

- Det er viktig at alle henter billetten sin, understreker Utakleiv.

Her kan du bestille billetter.

Plass til idrettslagene

American Car Owners Club vil hente eldre fra sykehjem og eldresenter som er i form til det, og kjøre dem til filmvisningen i standsmessige kjøretøy.

Det vil bli mulig å kjøpe både øl, brus og popcorn, og Utakleiv ønsker at flere frivillige lag tar en dugnad med salgsboder.

- Vi har satt av plass til at idrettslag kan ha stander på området, og tjene noen kroner på salg av vafler eller burgere, sier Utakleiv.

Artikkeltags