Det blir gratis utekino i år også, men hvilken film blir det? Det er opp til deg!

SPENT: Denne gjengen er spent på hvliken film publikum vil se på årets utekino i år. Bakerste rad fra venstre: Lisa Abrahamsen fra Amfi Moss, Per-Ivar Snarberg fra Sparebank 1 Østfold og Akershus, Øystein Undrum fra DNB, Eva Kristin Talberg fra Höegh Eiendom, Hege Myhre fra Amfi Moss og ordfører i Moss Hanne Tollerud. Foran fra venstre: Carina Marcolin fra Moss i Sentrum, Trine Groth fra Odeon kino Moss og Kristin Utakleiv fra Moss i Sentrum.

SPENT: Denne gjengen er spent på hvliken film publikum vil se på årets utekino i år. Bakerste rad fra venstre: Lisa Abrahamsen fra Amfi Moss, Per-Ivar Snarberg fra Sparebank 1 Østfold og Akershus, Øystein Undrum fra DNB, Eva Kristin Talberg fra Höegh Eiendom, Hege Myhre fra Amfi Moss og ordfører i Moss Hanne Tollerud. Foran fra venstre: Carina Marcolin fra Moss i Sentrum, Trine Groth fra Odeon kino Moss og Kristin Utakleiv fra Moss i Sentrum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ingen sommer uten – det blir utekino i år også, og nå begynner avstemningen om hvilken film som skal vises på Verket.

DEL

10. august blir det igjen gratis utekino på Verket. Nå er det klart at det enten blir Top Gun eller Notting Hill som kommer til å vises på det store utendørslerretet i sommer.

Hvem av de moderne klassikerne det blir, er opp til folket å avgjøre.

– I fjor var det rundt 2000 stykker som mente noe om hvilken film vi skulle vise, og det er veldig gøy. Nå er vi veldig spent på hva folket vil at vi skal vise i år, forteller Kristin Utakleiv, daglig leder i Moss i Sentrum.

Folk kan stemme på den filmen de vil se fram til 15. april.

Det er allerede klart at barnefilmen De utrolig vil vises for de litt yngre tidligere på kvelden.

Utekinoen vil år arrangeres på Elveplassen på Verket, noe som gleder Utakleiv.

– Her på gressplenen på Elveplassen er det perfekte forhold for utekino, bemerker hun med et smil.

I fjor var det musikalklassikeren Grease som trakk det lengste stået og sørget for god stemning på utekinoen.

Så gjenstår det bare å se om det er romantiske forviklinger med Hugh Grant og Julia Roberts i Notting Hill eller Tom Cruise som den legendariske «Maverick» i Top Gun som får flest stemmer.

– Så det er bare å stemme innen 15. april, oppfordrer Utakleiv.

Publikum kan stemme ved å sende mail til konkurranse@moss-avis.no og skrive tittelen på filmen de vil stemme på i emnefeltet.

Vinneren av avstemningen vil bli annonsert 16. april.

Selv om arrangementet er gratis må man hente ut billetter og det kan gjøres her:

https://mossisentrum.ticketco.events/no/nb/e/gratis_utekino_i_moss_10_august

Artikkeltags