Taktfast applaus fra bystyret: Jublet for pris til Moss sentrum

SMILTE: Ordfører Hanne Tollerud (Ap) smilte fornøyd under dagens bystyremøte på Arena.

SMILTE: Ordfører Hanne Tollerud (Ap) smilte fornøyd under dagens bystyremøte på Arena. Foto:

Under åpningen av dagens bystyremøte i Moss orienterte ordfører Hanne Tollerud om prosessen fram til at Moss i går vant prisen for årets sentrum. Det førte til spontan applaus fra folkevalgte fra samtlige partier.

DEL

Ordfører Hanne Tollerud presiserte at det ligger mange års arbeid bak seieren i Bodø, hvor altså Moss vant prisen for årets sentrum foran Tønsberg.

Fikk ros

Hun fremholdt at mange politikere i forskjellige partier har mye av æren for prisen – både nåværende og tidligere folkevalgte.

– Når det gjelder ansatte i Moss kommune, vil jeg nevne tidligere teknisk sjef, Jens Terkelsen. I tillegg vil jeg trekke fram rådmann Bene Hedum, som snart blir pensjonist.

– Det at vi kaprer en slik pris viser at Moss er på rett vei med byutviklingen. Jeg synes jo det har vært jobbet utrolig godt med disse sakene lenge.

Feiring for mossingene

– Derfor var dette også en seier som smakte utrolig godt. Like før selve prisutdelingen fikk vi fra Moss bange anelser. Derfor var det så deilig da lederen av juryen leste opp vinneren og det faktisk var Moss.

– Noen synes denne plaketten ikke er så stor. Men den henger høyt og vi skal plassere den på Bylab, slik at folk i byen kan stikke innom for å se på den.

– For øvrig må vi komme tilbake til en markering av denne prisen. Det må bli en feiring for byens innbyggere. Jeg håper vi blir mer stolte av Moss og trekker fram det som er positivt med byen. Gratulerer alle sammen, avsluttet Tollerud.


Artikkeltags