I kø for dekkskift på Mosseporten

Snart kommer snøen: Bilistene ved Mosseporten satser på å komme kuldegradene og snøen i forkjøpet. Det er meldt minusgrader til helgen.

Snart kommer snøen: Bilistene ved Mosseporten satser på å komme kuldegradene og snøen i forkjøpet. Det er meldt minusgrader til helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I kveld var det kø for å få skiftet til vinterdekk på pop-up stasjonen til Dekkproff ved Mosseporten Senter. Det er meldt kuldegrader fra søndag og mandag. Statens vegvesen region øst er ute og advarer bilistene.

DEL

I en twitter melding fra etaten poengterer man at det er glatte veier  flere steder i regionen og at det ventes både snø og is de nærmeste dagene.

«Vurder kjøreforholdene dit du skal og om du bør legge om til vinterdekk», er den klare oppfordringen fra Statens vegvesen.

Dette er det tydelig at mange mossinger har merket seg. Ihverfall var det mange biler i køen foran pop-up stasjonen til Dekkproff ved kjøpesenteret i kveldingen. Gutta i Dekkproff skal holde det gående ved Mosseporten fram til 1. desember.

Da klapper man sammen butikken, men satser på å være tilbake til våren igjen. Dekkproff er etablert ved flere kjøpesentre i Drammen, Sarpsborg, Fredrikstad og Kristiansand.

Artikkeltags