Gå til sidens hovedinnhold

Hans Gunnar Skaug fikk årets 17.-maiblomst i Moss

Artikkelen er over 4 år gammel

En musikkens ildsjel fikk årets 17. maiblomst i Nesparken.

– Han er en som alltid smiler, han har spilt i 40 i år, han inspirerer andre, og han er en som vi setter så utrolig stor pris på: Hans Gunnar Skaug!

Det sa korpsansvarlig i 17.-maikomiteen, Trine Sveinar, etter å ha fortalt om prisvinneren:

– Han begynte i Mossekråkene Skolekorps i 1977, var i signaltroppen i Garden i 1990, og har spilt i Sarpsborg Janitsjarkorps, Ungdomskorpset og JJ Jam and Blues Band.

Han har vært instruktør for Ekholt Skolekorps, Mossekråkene Skolekorps og Mossekråkene Veterankorps, samt gjestedirigert i flere andre korps.

I dag spiller han i Krapfoss Hornorkester, Mossekråkene Veterankorps og Moss og Omegn Janitsjar, i tillegg til å være dirigent for Jeløy Musikkorps.

Han er medeier i Borg Musikk, har bygget om instrumenter for Dusty Cowshit, og han har bygget en lang trompet, som kom i Guinness rekordbok i 2009 for verdens lengste tone på 21 sekunder.

– Tusen hjertelig takk. Dette var veldig overraskende. Jeg er privilegert som får holde på med musikk både på dag- og kveldstid. Musikk er herlig og korps er kuuuult! Tusen takk! Kvitterte en glad og takknemlig prisvinner.

Kommentarer til denne saken