Politiet jakter vitner etter dødsulykken i Krapfossveien

Dødsulykke: Politiet vil ha kontakt med eventuelle vitner de ikke har snakket med etter dødsulykken tirsdag.foto: eva fretheim

Dødsulykke: Politiet vil ha kontakt med eventuelle vitner de ikke har snakket med etter dødsulykken tirsdag.foto: eva fretheim

Artikkelen er over 3 år gammel

Tirsdag ettermiddag døde en mann i 50-årene etter en trafikkulykke på Krapfossveien. Politiet har avhørt flere vitner, men ønsker nå å komme i kontakt med eventuelt andre som var vitne til hendelsen.

DEL

– Ja, vi er interessert å komme i kontakt med andre som kan ha sett et eller annet i forbindelse med det som skjedde. Denne ulykken var midt i rushtiden og derfor er det naturlig å tro at flere enn de vi har snakket med kan ha sett noe. Disse vil vi gjerne ta en prat med og ber om at de tar kontakt med oss, sier krimsjef Jan Pedersen ved politiet i Moss.

Fra Moss

Det var ved 16-tiden en ATV firehjuling og en personbil kolliderte ved utkjøringen fra brannstasjonen på Tykkemyr.

Føreren av ATV'en ble ved 17-tiden bekreftet omkommet på stedet

– Avdøde er en mann i 50-årene fra Moss, og føreren av bilen er en mann i 40-årene fra Moss. Pårørende er varslet, sa operasjonsleder John Erik Nygård til Moss Avis tirsdag kveld.

Flere øyenvitner

Politiet utførte utover ettermiddagen åstedsundersøkelser.

– Nå har vi kartlagt hendelsesforløpet ved hjelp av tekniske undersøkelser og vitneavhør. Vi har dannet oss et bilde, men det er for tidlig å si noe om årsaken, sa Nygård.

Nå ønsker altså politiet kontakt med flere som kan ha sett hva som skjedde. Politiet kan kontaktes på 02800.

Artikkeltags