Gå til sidens hovedinnhold

Familiedag i Mossemarka med en lang rekke aktiviteter

Artikkelen er over 3 år gammel

- Velkommen til liv og røre uten værforbehold i Mossemarka på søndag, ønsker Studieforbundet natur og miljø i Østfold og de grønne organisasjonene.

Arrangementet foregår ved Klubbhytta til Moss og Omegn Jeger- og Fiskerforening, som holder til langs lysløypa mellom den store parkeringsplassen på Vanembukken ved fylkesvei 120 og Skihytta.

Her er programmet:

* 4H Østfold i samarbeid med Moss og omegn Jeger og Fiskeforening byr på natursti for hele familie. Stubbestina kommer på besøk!

* Moss Sopp og nyttevekstforening gjør soppkontroll og selger soppsuppe.

* Moss og Omegn Jeger og Fiskerforening viser partering av rådyr og har utlodning av kjøttet, de har også luftgeværskyting på blink, casting og hundeettersøk. De griller og selger viltkjøttallerken.

* DNT Vansjø stiller med støvelkasting, styltegåing, kasting på boks, natursti og vafler.

* Norges Fritids- og Småfiskerforbundet (Småfiskern) har stand med fiskeslagkonkurranse og informasjon om regler for fritidsfiske. Kanskje har de smaksprøver på nyrøkt makrell?

* Østfold Birøkterlag: Lag ditt eget bivokslys!

* Det norske hageselskap Østfold har stand.

* Norges Kaninavlsforbund viser fram forskjellige kaninraser. Det blir mange aktiviteter for store og små.

- Velkommen til en morsom og hyggelig dag i skogen, hvor det blir salg av soppsuppe, pølser, vafler, kaffe, saft og rådyrtallerken, sier fylkesleder Kjersti A. Nygaard i Studieforbundet natur og miljø Østfold.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.