Gå til sidens hovedinnhold

Savnede Maria Skøyen Jensen (25) funnet omkommet

Artikkelen er over 4 år gammel

Maria Skøyen Jensen (25) ble meldt savnet fra Jeløy sent onsdag kveld. Nå bekrefter politiet at kvinnen er funnet død.

SISTE:

Ved 18-tiden lørdag ble det funnet en kvinne i sjøen ved Hvitsten, og funnet ble satt i forbindelse med søket etter den savnede Maria Skøyen Jensen.

Klokken 18.34 bekreftet politiet at funnet av den døde kvinnen i Vestby er identisk med personen redningsmannskaper har lett etter på Jeløy siden torsdag kveld.

Kvinnen ble funnet ved Bølnes nord for Son, og politiet er nå på funnstedet.

Familien er varslet

- Vi bekrefter at det er rett kvinne som er funnet. Hun ble funnet rett nord for Son av privatpersoner, og familien er varslet om funnet. Dette er selvfølgelig et veldig trist utfall, og alle har jobbet hardt for å finne henne i en annen skikk enn hva utfallet ble, sier innsatsleder Ole Juelsen til Moss Avis.

Politiet vil jobbe videre med undersøkelser i saken, og kvinnen vil bli rutinemessig obdusert.

- Det er ingenting på funnstedet som indikerer at noe kriminelt skal ha skjedd, sier Juelsen.

Fant klær fredag

Store mannskap fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Redningsskøyta, Norske redningshunder, politiet, dykkere fra Fredrikstad brannvesen og 20 personer fra Sivilforsvaret har vært med i søket etter den savnede kvinnen. Også redningshelikopteret var med i letingen de to første dagene.

Søket var resultaløst fram til fredag ettermiddag, da det ble funnet klær og en sko i området ved Torpedostasjonen på Jeløy. Skoen var rød og rosa, og familien til den savnede kvinnen bekreftet overfor politiet at den kunne tilhøre den savnede kvinnen.

Søket ble intensivert, og 20 personer fra Sivilforsvaret og dykkere fra Fredrikstad Brannvesen bisto i letingen, som ble konsentrert i strandkanten i det avsperrede området rundt Toredostasjonen på Jeløy.

Fredagens søk var resultatløst, og søket ble gjenopptatt lørdag morgen, og ble konsentrert til område ved Tronvikstranda gjennom vestsiden av Jeløy til Stalsberga ved Alby.

Meldt savnet torsdag

Torsdag ettermiddag i 14-tiden ble 25 år gamle Maria Skøyen Jensen meldt savnet av familien sin. Da søket ble satt i gang i 18:30-tiden hadde hun allerede vært borte i nærmere ett døgn.

LES OGSÅ: Dette vet vi om søket etter Maria Skøyen Jensen

Det var familien til 25-åringen som har meldt henne savnet i 14-tiden torsdag.

Da hadde ingen sett kvinnen siden onsdag kveld.  Det siste noen har hørt fra henne var ved 21-tiden.

– Hun har bare gått ut døra og ikke kommet tilbake. Mobiltelefonen ligger igjen hjemme, sa Eriksen.

Ifølge Nordlys er kvinnen opprinelig fra Moss, men var for tiden bosatt med familie i Brøstadbotn i Dyrøy kommune i Troms.