Mann i 60-årene knivstukket i Moss – én pågrepet

UTRYKNING: Et stort oppbud av politibiler er på adressen i H.A Reinertsgate i Moss tirsdag ettermiddag etter at en mann skal ha blitt knivstukket i en leilighet.

UTRYKNING: Et stort oppbud av politibiler er på adressen i H.A Reinertsgate i Moss tirsdag ettermiddag etter at en mann skal ha blitt knivstukket i en leilighet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En mann ble knivstukket på Kallum i Moss ved 17-tiden tirsdag. To menn ble pågrepet på adressen.

DEL

Politiet i Øst meldte tirsdag om at en mann i 60-årene var knivstukket i Moss. Han skal ikke være livstruende skadd.

– Politiet har kontroll på minst en gjerningsperson. Den skadde er tatt hånd om av ambulanse. Det er ukjent skadeomfang per nå, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til Moss Avis ved 17:00-tiden.

Han legger til at de fikk melding om husbråk på en privatadresse i en bolig og at de rykket ut på det.

– Det viste seg å være knivstikking, men det er litt uoversiktlig ennå, sier Samuelsen til Moss Avis rett etter klokken 17:00.

Hvite dresser

Da Moss Avis ankom den aktuelle adressen tirsdag ettermiddag sto de to pågrepne mennene ved hver sin politibil. De ble iført hvite dresser som skal sikre eventuelle spor. Etter en liten stund ble den ene mannen kjørt bort, mens politiet fortsatte å sikre spor fra den andre.

Politiet meldte først av det var to pågrepne etter knivstikkingen, men ved 19.20-tiden tirsdag kveld ble statusen til den ene mannen endret fra pågrepet til fornærmet. Den andre pågrepne er satt i arrest, opplyser Øst politidistrikt.

Knivstikkingen skjedde i én leilighet i H. A. Reinertssgate, i et kommunalt leilighetskompleks bestående av fire enheter.

Snakket med naboer

Moss Avis snakket med én person som bor i naboleiligheten til den aktuelle leiligheten hvor knivstikkingen skjedde, men vedkommende var ikke kjent med hva som skulle ha skjedd.

– Den knivstukne ble kjørt bort fra adressen ved 17:20-tiden, bekrefter operasjonsleder Ronny Samuelsen.

Rundt 17.30 ankom krimvakta adressen og gikk inn i leiligheten for å sikre spor.

I en periode var det fem politibiler på stedet og en del naboer samlet seg i veien utenfor adressen.

– Jeg så ambulansen komme, men vet ikke noe mer om hva som skal ha skjedd, sa den ene naboen til Moss Avis.

Politiet har snakket med naboer til leiligheten hvor knivstikkingen skjedde, og de har også blitt kontaktet av andre naboer som har hatt noe å melde.

Artikkeltags