Bobilene ønskes velkommen

KLART: Nå er bobilplassene ved Alphabrygga klargjort for sesongen. – Velkommen til Moss bobilhavn, ønsker Merete Tuskin som er økonomi- og markedssjef i Moss havn.

KLART: Nå er bobilplassene ved Alphabrygga klargjort for sesongen. – Velkommen til Moss bobilhavn, ønsker Merete Tuskin som er økonomi- og markedssjef i Moss havn. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Med våren kommer også bobilene. Nå har Moss havn klargjort bobilplassene ved Alphabrygga.

DEL

– I år har vi planer om å gjøre det enda koseligere for bobilturistene på Alphabrygga. Vi har satt opp et fint hvitmalt gjerde ved serviceanlegget og vi skal plante ut blomster. Det kommer også en grillplass med benker på plenen ved brygga slik at brukerne slipper å sitte foran bilene sine, forteller Merete Tuskin i Moss havn.

Bobilanlegget, som har det maritime navnet Moss bobilhavn, er blitt veldig populært og plassene er allerede flittig i bruk i det fine vårværet. Det er i alt 14 bobilplasser på bryggeområdet. Plassene har vann og strøm, og i serviceanlegget ved siden av er det toalett og dusj.

– Vi har sesongstart rundt 1. april og når sommeren kommer er det ofte helt fullt. Tanken bak bobilhavna var å skape et hyggelig tilbud og legge til rette for bobilturistene, og det viser seg at det har de satt pris på. Dette har tatt helt av, og mange har med seg sykler og benytter området som base for turer rundt i distriktet, sier en fornøyd markedssjef.

LES OGSÅ: Utforsker Norge med bobil og el-sykler

UTSTIKKER: På nordre del av Tollbodkaia er det lagt ut en flytebrygge for fritidsbåter. Den har tilgang til vann og strøm.

UTSTIKKER: På nordre del av Tollbodkaia er det lagt ut en flytebrygge for fritidsbåter. Den har tilgang til vann og strøm. Foto:

Ekstra flytebrygge

Det er også lagt ut en ekstra flytebrygge på nordre del av Tollbodkaia i tillegg til båtplassene som er i gjestehavna i Kanalen. Plassene er basert på døgnavgift, har vann og strøm, og gir også rett til bruk av serviceanlegget ved Fiskebasaren hvor det er toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel.

Både bobilhavna og gjestehavna har en fast døgnpris på 150 kroner – for båter under 30 fot.

LES OGSÅ: Festivalen Sin vil knytte sentrum sammen med båt

– I år skal vi også ha et samarbeid med Festivalen Sin en helg i august. Da reserverer vi bobilplassene og båtplassene på flytebrygga og leier de ut, i kombinasjon med festivalpass, til festivaldeltakere. Det blir også en egen konsert her i bobilområdet, avslutter Merete Tuskin.

LES OGSÅ: Bobil-kongen fra Moss kommer på tv i kveld

Artikkeltags