Nytt synkehull i Moss

NYTT HULL: På andre siden av kummen har det også vært et hull tidligere i år, som ble asfaltert igjen.

NYTT HULL: På andre siden av kummen har det også vært et hull tidligere i år, som ble asfaltert igjen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Sent torsdag kveld fikk Moss Avis tips om et synkehull i Fredrik J. Holsts vei, ikke langt unna Fjordveien hvor det ble oppdaget et synkehull den 30. mai i år.

Det nye hullet ligger rett ved en kum. På den andre siden av kummen er det et lite område som er reasfaltert.

– Der var det et tilsvarende hull tidligere i år. Jeg fylte opp med grus fra innkjørselen, og så ble det asfaltert over. Men det nye hullet har jeg ikke sett før nå, forteller nabo Tom Erik Guttulsrød litt før klokken syv fredag morgen.

Moss Drift og Anlegg skal sjekke opp i saken:

– Vi vet ingenting rundt dette nå, men sender noen folk ut for å se hva det er for noe og om det er behov for å få gjort noe med det med en gang, sier prosjekleder Frank Syversen i Rør, anlegg og vei.

Allerede da Moss Avis var tilbake på stedet klokken åtte, var hullet fylt opp og stedet merket med kjegle.

Personen som tipset om hullet, oppdaget det da han syklet forbi der ved kvart over ti-tiden torsdag kveld. Selv bor han litt lenger ned mot havna, og påpeker at det er ustabil grunn i området.

– Det er ikke noe nytt at det er mye bevegelser i området, og det er naturlig at at det blir setningsskader. Gjerdet vårt i brostein har begynt å henge de siste par årene, og naboen har gravd ned ståljern for å unngå at oppkjørselen siger ned mot oss. Fjordveien er blitt mer belastet, og det forplanter seg nedover, sier han, og legger til at de merker det godt når det sprenges nede ved havna i forbindelse med spuntearbeidene der.

– Det kjenner vi godt opp til oss.

Artikkeltags