Moss Taxi med livreddende gave til Redningsselskapet

GAVE: Onsdag overleverte Tom Erik Lund, daglig leder i Moss Taxi, en gave til Redningsselskapet og Thore G. Olsen. Øvrige på bildet: Opplæringsansvarlig Eivind Guldteig, båtfører Nils Petter Markussen, matros Per Magnar Teigne og apirant Bjarne H Melhus.

GAVE: Onsdag overleverte Tom Erik Lund, daglig leder i Moss Taxi, en gave til Redningsselskapet og Thore G. Olsen. Øvrige på bildet: Opplæringsansvarlig Eivind Guldteig, båtfører Nils Petter Markussen, matros Per Magnar Teigne og apirant Bjarne H Melhus. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Etter å ha hatt Redningsselskapets mannskap som kursledere til et førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter, valgte Moss Taxi denne uken å gi en gave tilbake.

– Redningsselskapet gjør en fantastisk innsats lokalt og for båtfolket. Derfor ønsket vi å gi dem en livreddende gave; treningsdukker og hjertestarter, sier Tom Erik Lund, daglig leder i Moss Taxi.

Lund forteller at taxinæringen, og Moss Taxi, prioriterer førstehjelp høyt i deres yrke.

– Vi er ofte første bil ved et ulykkessted, og dalig transporterer vi syke pasienter. Den kompetansen vi har kan ende opp med å være avgjørende, sier Lund.

For nøyaktig ett år siden var en av Lunds sjåfører først på et ulykkessted: Midt på natten krasjet en personbil inn i et busskur på Osloveien ved Kambo. Bilen havnet på taket og tok fyr.

Lund var da veldig glad for at Moss Taxi nylig hadde besluttet å ha pulverapparat i alle bilene deres - selv om det kun var påkrevd i store taxier.

Artikkeltags