Nye ungdommer som brenner for naturen

TAR KAMPEN: Moss Natur og Ungdom inviterer lørdag kveld til vardebrenning på stranda ved Kleberget for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Leder Alberte Tennøe Bekkhus (fra venstre), nestleder Rebecka Lovis Winther og PR-ansvarlig Aurora B. Wilde.

TAR KAMPEN: Moss Natur og Ungdom inviterer lørdag kveld til vardebrenning på stranda ved Kleberget for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Leder Alberte Tennøe Bekkhus (fra venstre), nestleder Rebecka Lovis Winther og PR-ansvarlig Aurora B. Wilde. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Denne trioen leder en ny satsing i Moss Natur og Ungdom. Lørdag kveld blir det vardebrenning.

DEL

– Alle er velkommen når vi samles på Kleberget strand for å være med i den nasjonale markeringen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

- Det blir kaffe, pinnebrød, gitarspill, tepper og appeller, sier leder Alberte Tennøe Bekkhus, nestleder Rebecka Lovis Winther og PR-ansvarlig Aurora B. Wilde.

De minner om at dersom temperaturen på jorda nå stiger med ytterligere to grader, så kan ikke den globale oppvarmingen lenger reverseres.

– Ifølge FN bør vi ikke utnytte mer enn 20 prosent av jordas oppdagede fossile energi. Og nordområdet vi aksjonerer for bør bevares for å berge torskestamme, koraller og miljøet. Rike Norge bør være et foregangsland, mener Bekkhus.

29. mars er «nye» Moss Natur og Ungdom medarrangør på et åpent tverrpolitisk klimamøte på House of Foundation.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken