Årets lengste bystyremøte er i gang

I GANG: Moss bystyre er samlet til heldagsmøte i Samfunnssalen.

I GANG: Moss bystyre er samlet til heldagsmøte i Samfunnssalen. Foto:

Av

Moss bystyre har mandag heldagsmøte i Samfunnssalen. Flere politikere frykter at det langvarige møtet vil gå utover kvaliteten på behandlingen av sakene.

DEL

- Det er uhørt mange saker på dette heldagsmøtet, som er beregnet til å vare fra klokken 09 og helt til klokken 18, sa Gunnel Edfeldt (Ap).

Hun la til at den menneskelige hjernen er slik at man blir sliten når det er mange saker og lange møter å forholde seg til.

- Alle saker bør få god behandling av politikere som ikke er slitne i hodet. Det hadde vært bedre å ta et ekstraordinært bystyremøte i tillegg til dagens møte, slik at det ble færre saker på en gang, sa Edfeldt.

- Jeg støtter min venninne fra Ap helt og fullt. Det er meningsløst med så lange og mange saksutredninger, sa May Hansen (SV).

– Meningsløst

Også Eirik Tveiten (Rødt) sluttet seg til at det er meningsløst mange saker til mandagens bystyremøte.

Ordfører Tage Pettersen lovet å ta disse innspillene med seg når sakslisten for desembermøtet skal settes opp. Også desembermøtet har pleid å være heldagsmøte.

Oppussing av Parkteatret og Samfunnssalen og handlingsplanen for de fire neste årene er blant de mange sakene som skal behandles i mandagens heldagsmøte.

Artikkeltags