Bramo får Sylvi Listhaug som ny sjef

Artikkelen er over 1 år gammel

Anne Bramo fra Moss gleder seg til å fortsette som statssekretær og får nå Sylvi Listhaug som ny sjef.

DEL

– Jeg er glad for og takknemlig over at jeg har blitt oppnevnt på nytt som statssekretær for eldre- og folkehelseministeren, sier Bramo til Moss Avis rett før hun var på vei inn til innsettelsesseremonien av Listhaug som ny eldreminister i Erna Solbergs regjering.

LES OGSÅ: Bramo fra konstituert til statssekretær

Bramo ble utnevnt som statssekretær for eldreminister Åse Michaelsen (Frp) i november i fjor. Fredag offentliggjorde statsminister Erna Solberg at Michaelsen går av som eldreminister og erstattes av Sylvi Listhaug.

LES OGSÅ: Juleglede med eldreministeren i Moss

Kongen i statsråd

Når en statsråd går av er det automatikk i at også statssekretæren går av. Men fredag ble Bramo utnevnt av Kongen i statsråd til statssekretær for den nye eldreministeren.

LES OGSÅ: Smeller til med innvandringsstopp i Østfold- Frp med oppsiktsvekkende utspill

– Jeg gleder meg til å få følge opp det viktige fagfeltet innenfor eldreomsorg og folkehelse, sier Bramo.

– Var du informert på forhånd om at det var et skifte på gang?

– Ja, jeg visste det kort tid i forveien, svarer Bramo.

– Hva synes du om at du får Listhaug som sjef?

– Jeg må forholde meg til det Kongen og Regjeringen bestemmer og ser fram til å jobbe videre med dette fagfeltet sammen med min nye sjef, svarer Bramo.

Stort hjerte

Hun legger til at Listhaug har et stort hjerte for eldreomsorgen, og at hun gleder seg til å jobbe sammen med henne som statsråd.

– Listhaug er også en tydelig politiker med store ambisjoner. Det blir spennende og inspirerende å ha henne som sjef, tilføyer Bramo.

Bramo har vært med i lokalpolitikken i Moss i en årrekke. Hun har blant annet vært varaordfører. Helse- og sosialområdet generelt og eldreomsorg spesielt har hele veien vært hennes store hjertesak.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.