Anne Rimmen og Marte Stokstad: – Skulle gjerne hatt bedre tid i Moss

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Det er ekstra gøy å komme tilbake til Moss, som vi har så mange minner fra, sa NRKs Anne Rimmen (33) og Marte Stokstad (37) – mens et folkehav tok imot Sommerbåten i Moss.

DEL

Mottakelsen og været kunne ikke vært bedre – verken til lands eller til vanns – da Sommerbåten klappet til kai i Moss på mossekonvensjonens 201-årsdag.

Og blant dem som ble tatt hjertelig imot var de populære programlederne og halvsøstrene Stokstad og Rimmen med en felles fortid fra Moss.

Fem år som mossing

Martes far bodde nemlig i Moss da han ble kjent med Annes mor. Moren tok den da tre år gamle Anne med seg fra Danmark og flyttet til Dovregubben på Åvangen. Martes far og Annes mor giftet seg i Moss, og de bodde her til Anne var åtte – slik at Anne også startet skolegangen på Åvangen skole.

Og i alle de fem årene kom Annes snaut fire år eldre halvsøster Marte på besøk til Moss annenhver helg og i ferier.

«Ja, vi elsker moss»: Programlederne i NRK og halvsøstrene Marte Stokstad (til venstre) og Anne Rimmen har en rekke felles, gode barndomsopplevelser fra Moss.

«Ja, vi elsker moss»: Programlederne i NRK og halvsøstrene Marte Stokstad (til venstre) og Anne Rimmen har en rekke felles, gode barndomsopplevelser fra Moss. Foto:

Mimring i Mossesundet

– Vi mimret om tiden i Moss om bord i Sommerbåten på vei hit. Det var mest om lekeplasser, smilte programlederne til Moss Avis ved Alphabrygga.

– Vi skulle hatt bedre tid i Moss, sånn at vi kunne ha tatt en tur til Dovregubben. Det er lenge siden sist vi var her. Men vi må nok bruke tid på å forberede oss til kveldens sending, sa programlederne.

Se lesernes bilder her:

Og vår fotograf Geir Hansen sine bilder her:

Pixel har sendt oss denne filmen fra da NRK Sommerbåten kom til Moss:

Artikkeltags