Åpent møte om sykkeltiltak i Abels gate

INVITASJON: Onsdag 22. november arrangerer Moss kommune åpent møte om sykkeltiltak i Abels gate. F. v.:  Avdelingsingeniør Ernst Bekkedal og miljørådgiver Cecilie Kildahl og John og Karin Ødegaard.

INVITASJON: Onsdag 22. november arrangerer Moss kommune åpent møte om sykkeltiltak i Abels gate. F. v.: Avdelingsingeniør Ernst Bekkedal og miljørådgiver Cecilie Kildahl og John og Karin Ødegaard. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Moss kommune inviterer til åpent møte om sykkeltiltak i Abels gate.

DEL

– Møtet finner sted på Moss Bylab onsdag 22. november, på ettermiddagstid, opplyser kommunikasjonsleder Therese Evensen i Moss kommune i en pressemelding.

For å bedre framkommeligheten for gående og syklende til og fra sentrum, iverksatte Moss kommune et prøveprosjekt, der Abels gate ble enveisregulert for bilistene. Samtidig ble det andre kjørefeltet gjort om til tosidig sykkelvei.

Les også: Her blir det snart enveiskjørt

Startet i mai

– Prøveprosjektet startet 30. mai 2017. Før politikerne tar stilling til om de ønsker å etablere en permanent sykkelvei i Abels gate, ønsker de å invitere alle interesserte til et møte om tiltaket, opplyser Evensen.

Les også: Krever at Abelsgate gjenåpnes for bilistene

På møtet vil de frammøtte få informasjon om hvorfor prøveprosjektet ble iverksatt, og hvilke effekter det har hatt på biltrafikk, sykkeltrafikk og gående. Møtedeltakerne kan også få dele egne erfaringer fra prøveprosjektet.

– Både politikere og representanter fra administrasjonen vil være til stede på møtet, avslutter Evensen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.