Spredde hjertevarme i gågata på Valentinsdagen

På selveste Valentinesdagen tok en hjertevarm gjeng fra Løvstad aktivitetssenter seg ut i gatene med hjemmelagde gaver.

DEL

Grete, Vidar, Cathrine, Annette, Heidi, Aleksander, Kaja og Bjørn jobber alle på snekkeren på Løvstad aktivitetssenter i Moss.

I anledning Valentinsdagen 14. februar fant de ut at de skulle benytte anledningen til å spre litt hjertevarme til mossefolket med å gi bort hjerter i gågata.

– Vi ville rett og slett spre litt glede i andres hverdag. Det er hyggelig å kunne glede noen tilfeldige på gata, sier gjengen.

Ideen fikk de opprinnelig fra Instagram hvor noen hadde sett en dame fra Stavanger som lagde smykker som hun ga bort. Dette inspirerte dem, og de satte i gang med å lage trehjerter.

Totalt har gjengen fra Snekkeren på Løvstad laget 30 trehjerter som de tok med seg for å dele ut i gågata og på Mosseporten.

– Hjertene er laget med kjærlighet, og vi har mye kjærlighet å gi bort. Vi har skjært det ut, pusset dem og gjort oss veldig flid, smiler de.

Én av dem som var heldig nok å gå forbi på riktig tidspunkt, var Turid Stabell, som ble gledelig overrasket over å få en gave.

– Det var veldig overraskende og veldig hyggelig. Den skal jeg henge opp hjemme, sier hun takknemlig etter å ha mottatt et hjerte.

– Det er jo veldig sjeldent man får noe gratis, og man er jo ofte vant til at noen skal selge seg deg noe, så dette var ekstra hyggelig, legger hun smilende til.

FIKK HJERTEGAVE: Turid Stabell var én av de heldige mottagerne som med seg en hjertegave hjem.

FIKK HJERTEGAVE: Turid Stabell var én av de heldige mottagerne som med seg en hjertegave hjem. Foto:

Artikkeltags