Stian og Anniken fikk prøve velgerhjelpen

IKKE HELT OVERBEVIST: Førstegangsvelgerne Stian og Anniken er ikke helt sikre på om deres eget valg matcher resultatet fra velgerhjelpen.

IKKE HELT OVERBEVIST: Førstegangsvelgerne Stian og Anniken er ikke helt sikre på om deres eget valg matcher resultatet fra velgerhjelpen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

De to førstegangsvelgerne Stian Westbye og Anniken Lund er begge usikre på hva de skal stemme ved høstens kommunevalg. De prøvde velgerhjelpen til Moss Avis for å se om de ble noe klokere på hvilket parti som skal få deres stemme.

HER KAN DU PRØVE VELGERHJELPEN

Vanskelig å vite

På topps hos Stian havnet SV.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å stemme på de. KrF og Rødt havnet på plassene under, men jeg kommer nok ikke til å stemme noen av de heller. Nå skal jeg lese meg opp på nettet. Nærmere valget vil det nok komme mer informasjon også, sier han.

Anniken fikk FrP. Men heller ikke hun er sikker på om partiet velgerhjelpen mente passet henne best vil være det partiet hun stemmer på.

– Jeg vet ikke om jeg kommer til å stemme FrP. Men jeg vet heller om jeg kommer til å stemme på et av de andre partiene.

Anniken tror ikke hun kommer til å dra på stands, og satser på å finne informasjonen hun trenger på nett.

– Det er vanskelig å vite hva man skal gjøre, så jeg må lese meg opp litt.

LES OGSÅ: Test deg selv før valget

Artikkeltags