Til uka bør du ta frem paraplyen

Det kan være lurt å ha med seg paraply når man skal ut den kommende uka.

Det kan være lurt å ha med seg paraply når man skal ut den kommende uka. Foto:

Jula nærmer seg med stormskritt, men foreløpig er det lite som tyder på at blir snø i mossedistriktet med det første. Den kommende uka bør folk finne frem paraplyen.

DEL

Grått, mildt og regn er det som preger værvarselet for Moss i uka som kommer. Ifølge YR.no vil temperaturen i Moss ligge mellom tre og åtte varmegrader.

– I morgen ser det ut som det blir forholdsvis mildt utover dagen. Det blir nok litt kaldt i natt, litt avhengig av skydekket, men det kan nok gå ned mot null grader. I morgen vil tempetaturen stige opp mot fire-fem grader, kanskje opp til seks også. Det vil etter hvert komme inn litt regn, sier vakthavende meteorolog hos Meteorologisk institutt, Kristen Gislefoss.

På tirsdag er det meldt litt varmere, men regnværet ser ut til å fortsette.

– Tirsdag er det på igjen med litt regn, men fortsatt mildvær, sier Gislefoss.

Værvarselet for Moss den kommende uka tyder på at det blir lite sol.

Værvarselet for Moss den kommende uka tyder på at det blir lite sol. Foto:

Ikke noe snø i vente

I forrige uke lavet snøen ned i Moss for første gang denne høsten, men det er lite som tyder på at det blir noe mer snøvær med det første, hvert fall ikke til uka.

– Jeg tviler på at nedbøren vil komme som snø. I alle fall i mosseområdet er nok ikke sannsynligheten så stor. Det kan periodevis tendere mot sludd, men hovedsakelig blir det regn, forteller Gislefoss.

Meteorologen tviler på at det vil bli særlig glatte veier.

– Det ser ikke sånn ut. Det er såpass mildt at jeg tror det skal være greie kjøreforhold. Hvis det klarner opp og vinden detter ut, kan det enkelte netter bli såpass fukt på veiene at det kan fryse. Det kan skje i natt. Ned mot helga igjen kan det også skje. ellers er det helst milde temperaturer, avslutter Gislefoss.

Artikkeltags