Møtte to som vil ha ro på Ramme

Møtte motstandere Kulturminister Anniken Huitfeldt i prat med Axel Heiberg (5) og Axels farmor Marit Heiberg.

Møtte motstandere Kulturminister Anniken Huitfeldt i prat med Axel Heiberg (5) og Axels farmor Marit Heiberg.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ramme gaard ba om at nabokrangelen ikke ble tatt opp under kulturministerens besøk.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Reguleringsplanen for området ved Nedre Ramme skal opp i kommunestyret i Vestby i kveld, og flere naboer er redd den fredelige idyllen for alltid vil gå tapt om publikum skal få strømme til i området.
Lørdag ville skjebnen det slik at følget med kulturminister Anniken Huitfeldt møtte en eldre kvinne og en pjokk da statsråden var på vei fra sjøen og opp til Ramme gaard. Hvorpå statsråden brått ville slå av en liten prat med Axel Heiberg på fem år og hans farmor Marit Heiberg.
De hadde vært i postkassen og hentet Dagens Næringsliv, som hadde nabokrangelen ved Ramme som oppslagssak.
– I dag er det svært få folk som går forbi på stranden her nede. Og slik ønsker vi at det skal være, forklarte Marit Heiberg til Moss Avis.
Statsråden ville ikke blande seg inn i den lokale diskusjonen og henviste til ordføreren.

Håper på enstemmighet. Vestbys ordfører John Ødbehr (H) forklarte Marit Heiberg at kyststien vil bli lagt i strandkanten i nær framtid, uavhengig av museums- og hotellbyggingen på Ramme gaard.
På vei opp mot Ramme, for å ta igjen statsråden, sa han til Moss Avis:
– Dette er en veldig, veldig vanskelig sak. Og det er en så viktig sak, at det vil være veldig, veldig viktig å få et enstemmig vedtak i kommunestyret mandag kveld.
For én ting er en kyststi hvor folk kommer vandrende. Noe ganske annet blir det når «Munch-museet» og hotellet til Petter Olsen står klart og publikum kommer i hopetall til Ramme og de tilliggende fredelige herligheter.


Artikkeltags