Ektepar fra Moss leverte like kuponger - vant 1,5 millioner hver

TRE MILLIONÆRER: Vi fikk ikke mindre enn tre nye norske Vikinglotto-millionærer,sier programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang.

TRE MILLIONÆRER: Vi fikk ikke mindre enn tre nye norske Vikinglotto-millionærer,sier programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble dobbel Vikinglotto-glede på ekteparet som leverte samme, faste kupong, og fikk seks rette onsdag.

DEL

Ingen hadde seks rette sammen med det riktige vikingtallet i den siste onsdagen i november. Førstepremiepotten legger dermed på seg til over 70 millioner kroner til trekningen onsdag 5. desember.

Men tre spillere hadde seks rette uten vikingtallet, og alle tre kan nå kalle seg millionærer. Andrepremien ble nemlig på 1.495.875 kroner. 

Mossinger vant dobbelt

To av vinnerne er hjemmehørende i Moss. Og ikke bare det, de bor i samme hus også. Et ektepar hadde nemlig levert nøyaktig samme kupong slik at de begge fikk seks rette, skriver Norsk Tipping i en pressemelding.

Kona var hos Spar i Vålerveien lørdag og leverte kupongen med sitt spillerkort, mens mannen var hos Narvesen på Amfi med samme kupong og sitt eget spillerkort onsdag.

- Er det mulig....det går ikke an....

Mannen trodde knapt det han hørte da vi ringte, og i bakgrunnen var kona sikker på at han hadde fått en tulletelefon. Men da vi leste opp vinnertallene, fikk pipa en annen lyd.

- Det er kjente tall. Det er bursdagene til både oss, barn og barnebarn. De har vi levert i mange år.  Hvor mye ble det sa du?

- Én million fire hundre og nitti seks tusen åtte hundre og syttifem kroner- til sammen nesten tre millioner kroner!

- Det var litt av en julepresang, jublet ekteparet fra Moss. De ønsker å være anonyme.

De kunne fortelle at det nok kom til å dryppe litt på familien med fødselsdatoene som gjorde mor og far til Vikinglotto-millionærer.

Fra sjakk til sjokk

Den tredje millionpremien gikk til en mann fra Oslo.

- Nå tror jeg det blir champagne før vi legger oss, gliste den glade Vikinglotto-millionæren fra Oslo.

Artikkeltags