Nye Moss: Ivar Nævra blir assisterende rådmann

NY JOBB: Rådmannen i Rygge, Ivar Nævra, blir assisterende rådmann i nye Moss.

NY JOBB: Rådmannen i Rygge, Ivar Nævra, blir assisterende rådmann i nye Moss. Foto:

DEL

Rådmannen i Rygge, Ivar Nævra, har takket ja til jobben som stabssjef og assisterende rådmann i nye Moss kommune.

Ifølge en pressemelding vil han fungere som delprosjektleder for samfunn og strategi parallelt med rådmannsjobben i Rygge kommune i perioden 1. januar 2018 til 1. januar 2020. Deretter tiltrer han stillingen som stabssjef og assisterende rådmann i den nye kommunen.

– Jeg er veldig glad for at Ivar har takket ja til å bli med videre i nye Moss kommune. Ivar kjenner både Rygge og Moss godt og vil som delprosjektleder for samfunn og strategi ha en sentral rolle i arbeidet med å utarbeide visjonen og kommuneplanen for den nye kommunen, sier prosjektleder/rådmann i nye Moss Hans Reidar Ness.

Det administrative nivået i den nye kommunen vil bestå av fire kommunalavdelinger og tre stabsavdelinger, hvor lederne sammen med rådmannen vil utgjøre den administrative toppledelsen. Lederen for Stabsavdeling for samfunn og strategi vil også ha rollen som assisterende rådmann. De fire kommunalavdelingene er: kommunalavdeling for kultur, aktivitet og inkludering, kommunalavdeling for helse og mestring, kommunalavdeling for oppvekst og utdanning og kommunalavdeling for teknisk, samferdsel, landbruk og miljø.

Artikkeltags