– Byen trenger trafikkavlastning

fra sverige Nils Steinstad bor i Sandefjord, men valgte å bruke Bastø Fosen for å komme seg hjem fra Sverige fredag formiddag.

fra sverige Nils Steinstad bor i Sandefjord, men valgte å bruke Bastø Fosen for å komme seg hjem fra Sverige fredag formiddag.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Økningen i antall passasjerer på Bastø Fosen overrasker ikke politikere, men konstanterer at Moss trenger trafikkavlastning.

DEL

Stortingsrepresentant Irene Johansen (Ap) synes tallene fra Bastø Fosen er oppsiktsvekkende med tanke på at man trodde Oslo ville få størsteparten av tungtrafikken fra Oslofjordtunnelen.

– Dette viser at også Moss får en stor del av trafikken, og kanskje mer enn man trodde. Problemet er fortsatt her, sier Johansen.
Med 20,1 prosent økning de 17 siste dagene mener Johansen at alarmen burde ringe hos samtlige.
– Tallene underbygger behovet for å gjøre noe.

Ordførerkandidat Tage Pettersen (H) legger vekt på at vi har vært inne i en ekstraordinær situasjon de siste ukene, men synes fortsatt økningen hos Bastø Fosen er drastisk.
– Vi har alle merket det i by-bildet, men når man får tallene på blokka er dette en dramatisk økning, sier Pettersen.
Høyrepolitikeren mener at det nå er viktigere enn noen sinne at man kjemper for en bedre løsning for trafikken i Moss.

– Tallene viser at det vi tverrpolitisk prøver å vise er både viktig og riktig. Dette er god argumentasjon. Nå mangler vi bare gjennomslagskraft, sier Pettersen.

Artikkeltags