– Dette var kun ment som en spøk

Gimmick Dette bildet er arrangert og ordfører Tage Pettersen får billettene av Arve Hansen bare på liksom. foto nicklas knudsen

Gimmick Dette bildet er arrangert og ordfører Tage Pettersen får billettene av Arve Hansen bare på liksom. foto nicklas knudsen Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Ordfører Tage Pettersen har ikke fått billetter til OL mot å love en kommunal garanti. – Denne overrekkelsen var kun en fleip forklarer Arve Hansen i Krapfoss Sportsskytterlag.

DEL

Under lagets grillfest i forrige uke, hadde han to billetter til OL i lomma da ordføreren under sin tale fortalte at han ikke hadde greid å få tak i billetter.

– Dermed tok jeg en spansk en og sa at ordføreren kunne få billettene hvis skytterlaget fikk femten millioner i kommunal garanti for et nytt klubbhus. Dette blir det litt show rundt og Tage Pettersen tok imot billettene på liksom.

– Det står jo i saken at dette var et stunt. Men hvis noen har misforstått dette, så fikk selvsagt ikke Pettersen billetter mot å love oss en garanti. Dette var kun en gimmick og ikke ment som noe annet. Billettene var alt bortbestilt, understreker Hansen.

Det var i fredagens Moss Avis at saken om OL-billettene sto på trykk. Rødts Eirik Tveiten var en av flere som reagerte på «billettfrieriet» fra Arve Hansen. I et leserbrev mandag skriver han at han syntes det er betenkelig at ordføreren mottar OL-billetter mot å gi kommunale millionløfter. Pettersen avkrefter nå at dette var tilfelle.

Humoristisk stunt

Ordføreren bekrefter at han i all vennskapelighet ble forsøkt lokket med et humoristisk stunt.

– Men hvis dette er blitt misforstått, så får jeg gjøre det helt klart. Jeg har altså ikke mottatt noen billetter og heller ikke lovet noen kommunal garanti for millionbeløp, presiserer Pettersen.

– Imidlertid er jeg positiv til Skytterlagets planer om bygging av et nytt klubbhus. I disse planene er også fotballklubben Eika trukket inn, slik at dette kan bli lokaler for flere klubber.  I den sammenheng er det nedsatt en prosjektgruppe, hvor Moss kommune er representert. Et slikt prosjekt må søke om tippemidler og da er det helt naturlig at kommune er med i et spleiselag, slik vi har sett for en rekke bygg og anlegg i Moss gjennom en årrekke.

– Det er altså ingenting oppsiktsvekkende ved dette. Men jeg må understreke at dette arbeidet er i en tidlig fase. Derfor er dette et prosjekt som ligger år fram i tid, sier Tage Pettersen, som altså ikke har lovet noen husgaranti mot å få dra til OL.

Artikkeltags