Olafia Andresdottir lot sine kunstneriske evner få frislipp da hun gikk i gang med å innrede baderommet i rekkehuset på Jeløy.

Betong

Resultatet er et bad som man ikke finner maken til.

I stedet for å henge seg opp i baderomstrender eller gå seg vill i det uendelige utvalget av nyheter fra baderomsleverandørene, valgte hun å gjennomføre rommet ut fra egne ideer og ønsker.

LES OGSÅ: Med egne fliser i gangen (Tekst + Foto)

Med en blanding av betong, fliser og mer feminine detaljer er resultatet røft og vakkert på én gang. Olavia forteller at hun egentlig ikke er spesielt begeistret for fliser, men hun konkluderte med at det egentlig er fugene hun ikke synes noe særlig om. Takket være store fliser og smale fuger har hun allikevel fått en løsning hun trives med.

Se videoer i første sesong av "Min favorittplass" sesong 1 her.

Økonomi

Å pusse opp baderom koster. Men det er ikke alt som behøver å være like dyrt. Et eksempel er knaggene til håndklær. I stedet for å bruke mange hundre kroner på noe hun nesten var fornøyd med, valgte Olafia å lage dem slik hun ønsket seg til en brøkdel av prisen.

I jakten på drømmebadekaret reiste hun til Gjenbruket i Moss. Der måtte hun lete seg gjennom mengder av avlagte gjenstander, og plutselig dukket det opp, fullt av snø. Hun fikk tømt det og etter hvert installert det på det nyoppussede badet.

- Jeg fikk beskjed om at det kan være et av de eldste badekarene i landet, sier hun.

Hør Olafia fortelle om favorittplassen sin i videoen over.

Her kan du se tidligere episoder av "Min favorittplass":

Idyll i Hagestuen - Tove Marie Hunt Sørensen

Kamp om favorittplassen - Christine Lundberg Larsen

Med egne fliser i gangen - Ole Petter Mork Sandersen