Fant lykken på Tjukkastur

Fra og være turkamerater har de nå blitt partnere for liver, Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen.

Fra og være turkamerater har de nå blitt partnere for liver, Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Tjukkasgjengen skaper lykke for både sjel og kropp, lørdag ble Terje Johann Aasgaard og Marit Rigmor Iversen smidd i hymens lenker.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Tjukkasgjengen som har sitt utspring i Moss har skapt ringvirkninger landet over, nå har etter hvert flere og flere blitt litt mer enn gode venner.

Ingen aprilsnarr

1. april i år gikk både Marit og Terje sin aller første tur med Tjukkasgjengen.

- Det var på en tur i Mossemarka og vi fikk god kontakt, sier bruden som innrømmer at det var ekstra hyggelig å gå på tur når man møtte en så staut kar.

- Det er jo litt av konseptet med Tjukkasgjengen at en skal ha turkamerater, smiler mannen som nettopp har sagt ja til å dele resten av livet med turkameraten han traff i Mossemarka.

Idealtid

Utenfor Tinghuset har Tjukkasgjengen møtt mannsterke opp for å feire brudeparet. Innom kommer også initiativtaker for tiltaket, Jan Ellefsen, han er godt i gang med Christian Frederik løpet.
- Jeg måtte jo gratulere dere, så innmari moro. Jeg får skåle med dere senere, for nå må jeg løpe videre, jeg har en idealtid å holde. Målet er å gjennomføre løpet før kveldsnytt, sier en litt andpusten Ellefsen, før han beiner videre.

Ryktet forteller at det er flere par i emningen og at ringer skal ha blitt utvekslet, men aller første par ut er det lykkelige paret, Terje og Marit.

- Vi skal fortsette å gå tur, det er både hyggelig og bra, sier de nygifte.
 

Artikkeltags