Forsikrer at skateparken i Moss blir bygget

I dag overtar Tage Pettersen (H)n ordførerklubba i Moss. Han forsikrer at den lovede skateparken i Moss vil bli bygget.

I dag overtar Tage Pettersen (H)n ordførerklubba i Moss. Han forsikrer at den lovede skateparken i Moss vil bli bygget. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Et solid politisk flertall i Moss står fast på løftene om å bygge en skatepark.

DEL

Lørdag skrev Moss Avis om skateparken i Moss, som har vært under planlegging i årevis. Vi hadde også besøkt skateparken i Larvik, som regnes som én av landets beste av sitt slag.

Rune Hagbartsen i Moss leste sakene med stor interesse. Han har selv en sønn på 15 år som er lidenskapelig skater. Gutten må kjøres land og strand rundt for at han skal få trent i skikkelige anlegg og møte andre seriøse skatere.

Del på Facebook

– Tror politikere at skatere har mindre verdi fordi de ikke er organisert i Norges Idrettsforbund? Er det derfor det tar så lang tid å få bygget det lenge planlagte skateanlegget, undrer han.

 – La barn og ungdom få drive med noe som kan gjøre dem stolte av byen sin

Hagbartsen mener det nå er på tide at Moss by investerer i et idrettsanlegg som er åpent for alle:
 – La barn og ungdom få drive med noe som kan gjøre dem stolte av byen sin, oppfordrer han.

Tage Pettersen (H) overtar ordførerklubba i Moss i ettermiddag. Han forsikrer at han står fast på løftet han ga i forrige bystyremøte:
– Planene med skateparken skal selvfølgelig videreføres også nå som det blir et nytt styringsflertall i Moss (H, Frp, KrF og V). Vi synes en skatepark vil være et godt og viktig tilbud til uorganisert ungdom.

Også Sindre W. Mork (V) lover at skateparken vil bli bygget:
– Det er viktig å få et tilbud til uorganiserte barn og unge. Men vi må finne noen som kan bygge skateanlegget til en ordentlig pris. Sakene i Moss Avis lørdag viste at Larvik har klart det. Kanskje bør vi kontakte Larvik og få noen gode råd derfra.

Bytte

May Hansen (SV) får plass i det nye bystyret som konstituerer seg i dag. Partifelle Øivind Tandberg-Hanssen har gått i bresjen for å få til en skatepark i den fireårsperioden som nå er over. Han blir vararepresentant nå.

- Over alt i landet vokser det nå fram gode skatemiljøer. Slik er det også i Moss

Hansen lover at hun vil fortsette kampen for skatepark:
– Dette er en svært viktig sak for SV. Vi skal kjempe som løver for å få på plass skateparken. Enkelte mener at ungdom verken skal sees eller høres, og det er veldig trist. Skating er utrolig morsomt og fascinerende. Skatere har en kroppskontroll som er helt fantastisk. Over alt i landet vokser det nå frem gode skatemiljøer. Slik er det også i Moss. Vi trenger helt klart en skatepark her.

Erlend Wiborg (Frp) understreker at også hans parti er for å bygge en skatepark:
– Men vi synes kostnadskontrollen har vært for dårlig rundt dette prosjektet. Prisen har doblet seg to ganger. Vi ønsker å bygge en skatepark i Moss, men til en rimeligere pris.

Artikkeltags