Full stans på fyllinga

Streikevakt Anja Seljelid forklarer Jan Åke Jenssen fra Vestby at fyllinga er stengt på grunn av streik. Dermed får han ikke tømt byggeavfallet sitt og rammes av forsinkelse på oppussingsprosjektet hjemme. Foto: Mattis Knudsen.

Streikevakt Anja Seljelid forklarer Jan Åke Jenssen fra Vestby at fyllinga er stengt på grunn av streik. Dermed får han ikke tømt byggeavfallet sitt og rammes av forsinkelse på oppussingsprosjektet hjemme. Foto: Mattis Knudsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

- Beklager, her er det stengt på grunn av streik. Det er beskjeden folk får når de ankommer Solgaard avfallsplass for å kaste søppel.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

- Vi har stått på streikevakt foran fyllinga siden 07.30. Bare på de par første timene kom det mange titalls privatpersoner som ville levere inn hageavfall eller annet skrot. Heldigvis er de fleste kundene blide og forstår situasjonen når vi forklarer at fyllinga er stengt som følge av streiken i kommunal sektor, sier Paul Roger Jansen og Anja Seljelid. Når de ikke er i streik jobber de i Movar.

Jan Åke Jenssen fra Vestby ankom fyllinga i Moss med fliser, betong og annet byggeavfall som han skulle kaste. Men han slapp ikke inn og måtte ta med seg avfallet hjem igjen.

- Jeg holder på å pusse opp hjemme. Jeg var overhodet ikke forberedt på at det kunne være streikestengt på fyllinga. Det er litt irriterende, for dette går utover oppussingsprosjektet mitt. Det kommer arbeidsfolk til meg i morgen, og streikestengt fylling betyr trøbbel for tidsplanen vi har satt for oppussingen, sier Jenssen.

Tok med avfallet hjem

Inger og Tore Hvidsten fra Larkollen har hatt to dagers dugnad i hagen foran eneboligen sin. I morges kom de kjørende til Solgaard avfallsplass med bilen full av hageavfall som de hadde sett fram til å bli kvitt. Men også de måtte gjøre vendereis og ta med seg avfallet hjem igjen.

- Det er bare sånn det er når det er streik. Vi får bare ta det med et smil og komme igjen når streiken er over og levere inn avfallet sa, sier ekteparet Hvidsten.

Derimot slipper søppelbilene fra RagnSells fortsatt inn når de ankommer fyllinga for å tømme søppelet fra privathusholdningene i mossedistriktet.

Artikkeltags