Georg: - Jeg gjør jo bare jobben min

Taxisjåfør Georg Christensen er én av de nominerte til Christian Frederik-prisen som deles ut under Mossegallaen. .

Taxisjåfør Georg Christensen er én av de nominerte til Christian Frederik-prisen som deles ut under Mossegallaen. . Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Det ble ingen vanlig dag på jobb for drosjesjåfør Georg Balogh Christiansen.

DEL

For etter at leserbrevet «Til en drosjesjåfør i Moss som heter Georg» eksploderte på nettet, har ikke telefonen stått stille.

Over 150.000 har lest leserinnlegget fra Bendik og mammaen hans på nett og mobil. Mens vi prater, ringer Dagsrevyen. Georg bare rister på hodet.

Dette mener medieekspertene om fenomenet

Hun skrev på en så flott måte hva Bendik ville si til meg

- Jeg har jo ikke gjort noe. Jeg gjør bare jobben min. Hadde ikke moren til Bendik skrevet så fint. Hun skrev på en så flott måte hva Bendik ville si til meg, sier taxisjåføren, som var ute og kjørte drosje i dag, slik han har gjort i tre og et halvt år.

Prater

- Noe må du ha gjort?
- Det er viktig å møte alle på samme nivå selv om vi alle er forskjellige, sier Georg. Han forteller at han og Bendik er blitt mer og mer kjent.

Jeg forteller litt og tuller litt, og hører på det han forteller

- For meg har dette vært helt vanlig. Men vi kjører mange turer og rekker å prate. Jeg forteller litt og tuller litt, og hører på det han forteller. Enhver jobb er det du gjør det til, så lenge jeg har det moro så trives jeg, sier Georg.

Sprøtt

- 150.000 har lest leserbrevet på nett?
- Hva? Dæven. At jeg skulle klare å havne midt oppi dette, er helt sprøtt. Også har jeg ikke gjort noe! Jeg kunne kjørt drosje i femti år uten at noen hadde skrevet et ord. Det var det at moren til Bendik skrev så godt, sier Georg, som ikke visste om leserinnlegget før det stod på trykk i Moss Avis onsdag.

Jeg bladde opp i avisa. Da ble jeg rørt

- Jeg fikk en melding om morgenen, om at det stod så fint om meg i avisa og at jeg fortjente det. Jeg bladde opp i avisa. Da ble jeg rørt. Til en drosjesjåfør i Moss som heter Georg. Og så var det til meg, sier Christiansen og tilføyer: - Det er klart jeg ble glad. Det er en bekreftelse på at man har gjort en god jobb.
 

Artikkeltags