Halloween-feiring for veteranbilentusiaster

Formann i ACOC Moss, Yngve Abelsen og kona Ruth Kjærran Abelsen, ankom festen i temariktige kostymer og godt humør.

Formann i ACOC Moss, Yngve Abelsen og kona Ruth Kjærran Abelsen, ankom festen i temariktige kostymer og godt humør. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Lørdag kveld møtte både Drakula og Magica fra tryll opp til forsinket halloween-feiring hos am-car klubben i Moss.

DEL

American Car Ovners Club i Moss består av veteranbilentusiaster som har et spesielt forhold til amerikanske biler.

Del på Facebook

Tre ganger i året arrangerer klubben temakvelder, og denne gang inviterte klubben medlemmene til en gyselig aften i am-car klubbens egne lokaler i Verftsgate 3.

- I kveld blir det Halloweenfeiring fordi vi liker å ha det gøy sammen. Vi er en sammenspleiset gjeng og er totalt 119 medlemmer. Forrige gang vi arrangerte Halloween-fest var i 2008, og det ble en kjempesuksess. Det er nok derfor flere av medlemmene har ymtet frempå at de godt kunne ønske seg en slik type tilstelning igjen, sier festarrangør Connie Asbjørnsen i ACOC Moss.

Økende interesse

I 2008 flyttet klubben fra Kambo til Moss sentrum, og i fjor ble lokalene pusset opp. Etter flyttingen har medlemstallet i klubben mer en fordoblet seg og medlemmene selv er godt fornøyde med utviklingen innad i klubben.

Se bilder fra Halloweenfesten her!

- Vi har et vidt spekter av unge og gamle, og ønsker alle som har interesse for eldre amerikanske biler velkommen i klubben. Mye har endret seg de siste årene, og klubben har blitt et sosialt sted der man kan ta med seg familien å ha det hyggelig. Vi har blant annet det vi kaller “Vaffel-lørdag” annenhver uke som er et populært arrangement for hele familien. Vaffeldagen er åpen for alle som vil komme og bli bedre kjent med oss, forteller klubbmedlem, Jan Arild Bovolden.

- Det er like viktig å møtes til sosiale arrangementer som å møtes for å drive med bilene. Vi har flere medlemmer som ikke har bil selv, men som har et ønske om å skaffe seg en. Da er det lurt å begynne i det små, kjøpe en billigere bil og investere tid på den selv. Det trenger ikke nødvendigvis bli veldig dyrt, forklarer formann i klubben, Yngve Abelsen.

Festelig

Utkledde medlemmer i dystre kostymer ankom festen i strålende humør, og festkomiteen hadde pyntet lokalene med spindelvev, hodeskaller og edderkopper. Med en "hemmelig" kåring på agendaen og med Grev Drakula i spissen, så det ut til at de feststemte deltakerne kunne se frem i mot en skremmende og artig natt.

Del på Facebook

Artikkeltags