– Helt forferdelig om skateparken blir utsatt

– Det er dårlig gjort hvis politikerne vedtar å utsette skateparken enda en gang, sier avtroppende leder i Ungdommens bystyre Moss, Camilla Monsen.

– Det er dårlig gjort hvis politikerne vedtar å utsette skateparken enda en gang, sier avtroppende leder i Ungdommens bystyre Moss, Camilla Monsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

– Dette er urettferdig, sier Camilla Monsen i Ungdommens bystyre Moss (UBM). Hun sikter til rådmannens forslag om å redusere og utsette skateparken.

DEL

Som Moss Avis skrev i går anbefaler rådmann Bente Hedum at skateanlegget kun bygges med Streetdel og ikke Bowl, slik planen opprinnelig var. Årsaken er at et fullt utbygget anlegg vil kreve en ny tilleggsbevilgning på 3,4 millioner kroner.

Les saken her: Skateanlegg på Myra ytterligere forsinket

Del på Facebook

Byggingen skulle egentlig ha startet nå i høst. Men rådmannen foreslår at byggingen utsettes til mai neste får fordi det blir dyrere å bygge i vintermånedene.

– Jeg ble veldig opprørt da jeg leste dette i Moss Avis. Skateparken har vært sak nummer én for UBM i fire år. Før sommerferien forsikret jeg meg om at alt var i orden med denne saken. Rådmannens innstilling kom totalt uventet, sier Camilla.

Øivind Tandberg-Hanssen (SV) vil foreslå at det bevilges 235.000 kroner ekstra årlig, slik at det kan bygges et skateanlegg med både Street og Bowl. Han går inn for byggestart nå i høst, selv om bygging i vintermånedene er dyrere. Men det ser ikke ut til at SV får flertall for dette:

– Ap har ikke hatt gruppemøte ennå, men jeg er ikke innstilt på å øke bevilgningene til skateparken ytterligere, sier Tomas Colin Archer.

Heller ikke Høyre har hatt gruppemøte ennå. Men Tage Pettersen sier:
– Kostnadene har eksplodert i forhold til hva som var utgangspunktet. Jeg er innstilt på å gå inn for rådmannens innstilling.

Les også: Kastes ut fra skatested i Moss

Artikkeltags