Gå til sidens hovedinnhold

Her er vinneren av videokonkurransen

Artikkelen er over 7 år gammel

Morten Rasmussen var kjapt oppe med mobilen da han så delfiner i Årefjorden. Nå kan han innkassere et Gopro-kamera for innsatsen.

Videokonkurransen på moss-avis.no er over for denne gang, og vi har kåret en vinner.

Temaet for konkurransen var videoer av dyr, og Morten Rasmussens video gikk av med seieren.

Sende inn din sommerhilsen, og vinne 1000 kroner!

Han var på båttur i Årefjorden i Rygge med 3. klasse på Vang skole, da han plutselig oppdaget av det var delfiner i vannet.

De så bare én delfin av gangen, men det var tilsammen 4-5 stykker som svømte sammen.

– Da vi så den første gang så spratt den opp like ved siden av båten. Først trodde jeg det var en sel eller en and, men jeg så jo fort at det var en delfin. De fulgte oss i flere timer, og det var helt fantastisk å se den slå kollbøtte over vannflaten. Det var rett og slett en utrolig opplevelse, sier han.

Kjapt fikk han opp mobilen, og filmet den sjeldne opplevelse. Han er strålende fornøyd med premien.

- Jeg har en bror som har et GoPro-kamera, og jeg har vært misunnelig på ham. Jeg er glad i å filme, og har hatt et kamera over et fuglerede, og fulgt med på utviklingen fram til fugleungene har forlatt rede, forteller han.

Og nå er han helt klart i et vinnermodus.

- Først vant jeg 25 kroner på et Flax-lodd, så vinner jeg et GoPro-kamera. Det er rett og slett kjempeflaks. Nå blir det spennende å sjekke lottokupongen, sier han fornøyd.

Rasmussen har en gammel livbåt i Årefjorden, og stilte båten til rådighet på sommeravslutningen for 3. klasse på Vang skole – helt vederlagsfritt. Og den tjenesten har tjent seg inn, uten tvil.

Vi gratulerer!

Her kan du se alle leservideoene