- Hvor ble det av debatten?

 - De nye beslutningstakerne tar viktige avgjørelser uten å føre demokratiske prinsipielle debatter først, sier Tomas Colin Archer (Ap).

- De nye beslutningstakerne tar viktige avgjørelser uten å føre demokratiske prinsipielle debatter først, sier Tomas Colin Archer (Ap). Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

- Jeg er overrasket over at dette skjer over natten. Hvor ble det av den opplysende debatten, i bystyret, i media og blant byens borgere? Uttaler Tomas Colin Archer (Ap).

DEL

- Her kaster man om på styringsmodellen over natta. Dette er den største endringen siden vi fikk folkestyre i Moss. Jeg er opprørt over at vi ikke først diskuterer, utreder og kartlegger hva dette vil koste og medfører av endringer. Her bestemmer de seg først for å innføre parlamentarisme, også skal de i etterkant kartlegge og beregne hva dette vil koste, sier Collin Archer.

Del på Facebook


For narr

- Dett er å holde velgeren for narr. Hvorfor var ikke dette en del av valgkampen? Jeg har lest igjennom Høyres valgprogram og ikke funnet et ord om at de går inn for endret styringsmodell i Moss. Høyres Tage Pettersen, uttalte seg også negativt om folkeavstemming i bompengesaken, nå blir det folkeavstemning.

De ansatte

- Det må jo koste mer. Rådmannen blir avsatt over natten, de kan jo ikke gi folk sparken? Hva skal skje med dem som i dag har de oppgavene som byrådene skal ta over? Hvilken plass får opposisjonen? Jeg ville gjerne hatt svar på disse spørsmålene og mange flere.
- Jeg er ikke prinsipielt imot parlamentarisme, men jeg ville gjerne at flere hadde fått sagt hva de mente. Dette er dårlig håndverk både menneskelig og politisk. Dette lover ikke godt for det videre arbeidet til det nye bystyret, sier Tomas Collin Archer.
 

Artikkeltags