Inntektskurven peker oppover

Ole Paulshus er fornøyd med senteret og omsetningen.

Ole Paulshus er fornøyd med senteret og omsetningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Han startet senteret i 2006 med et ønske om å skape noe morsomt for barn og unge. Nå har Våler Kickoffsenter blitt en millionbedrift og Ole Paulshus gliser fra øre til øre.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

- Dette har blitt en drømmeplass for meg. Jeg bor på gård, tjener penger og gjør bare ting jeg liker, sier han med et smil.

Paulshus har bakgrunn fra menighetsarbeid med barn og ungdom og er opptatt av å skape et godt aktivitetstilbud for den yngste generasjonen.


Sjekk bildegalleriet fra ungdomsredaksjonens sommeravslutning på senteret her.

- Det begynte med at jeg foreslo å kjøpe sumodrakter til søndagsskolen, for å få en litt annerledes og morsom aktivitet. Men da pastoren fikk se prislappen på 20.000 ble han usikker. Da bestemte jeg meg for å starte alene.

Tok sjansen

- Jeg har alltid drømt om å starte et aktivitetssenter, men jeg har vært usikker i mangel av penger. Til slutt bestemte jeg meg for å låne penger i banken og da var vi i gang i 2006.

Etter fem år med drift på aktivitetssenteret omsatte Paulshus for nesten to millioner i 2011. 

- Omsetningen i 2011 var på nesten to millioner, så det har vært en viss utviling fra 2006. Vi begynte med paintball, sumobryting, megaboksing, melkespannkasting og luftgeværskyting, forteller han og legger til:

- Så sådde jeg gress på dette jordet og fikk opp et nettsted.

Mye forskjellig

Nå huser gården i Våler to paintballbaner, taubane, elektrisk bilbane med seks felter, revolverskyting, strikkløp, strikkbasket, rodeo, gladiatorkamp, hoppeslott og flere morsomme aktiviteter. Tanken er å utvide anlegget og tilbudet hvert år.

- Vi må ha noe nytt hvert år. I år har jeg satt opp disse lavvoene, sier han og peker på den nye naturpregede storstua.

- Vi har også taubanen som noe helt annet. Den er ny i år. Vi har laget den med begrenset utfordringer. De fleste tør å ta den og mener det er en fin utfordring, forklarer han.

2,2 millioner

Nå sikler han på en klatrepark.
- Det er drømmen neste år. Jeg håper vi får på plass en sånn. Men jeg har svidd av mye penger i år, så vi får ta det litt pent nå. Jeg må jo leve jeg også, så jeg må passe på litt, kommenterer han.

Paulshus tar imot grupper av alle typer, både utdrikningslag og bedrifter. På det meste har han hatt 15 grupper i aktivitet på én dag. Men han vil klare enda flere.
- Jeg tror vi kunne hatt to-tre grupper til. Det går litt sport i det, og jeg tror vi kan greie 17-18 på en dag.

De siste årene har omsetningen økt med en halv million årlig og i år ligger han an til en omsetning på 2,2 millioner.

Artikkeltags