Kjørte tom for bensin på E6 - ble påkjørt av trailer

Denne lastebilen var involvert i ulykken som skapte kilometer lange køer på E6 i nordgående retning. Fire personer sendt til sykehus for sjekk.

Denne lastebilen var involvert i ulykken som skapte kilometer lange køer på E6 i nordgående retning. Fire personer sendt til sykehus for sjekk. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Personbilen med en kvinne og tre barn gikk tom for bensin. Nå er alle kjørt til legevakten for sjekk etter at en trailer kjørte på dem mens bilen sto stille på veiskulderen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Alle fire som befant seg i personbilen er fraktet til legevakta i Moss for kontroll. Det er imidlertid ikke snakk om alvorlige personskader.

- Personbilen har stått på skulderen av veien fordi de hadde kjørt tom for bensin. Fører av lastebilen har forklart at han har vært uoppmerksom og at dette er grunnen til at lastebilen har kommet litt lagt ut til høyre og truffet personbilen, forklarer Øyvind Thoresen, operasjonsleder i Follo politidistrikt.

- Det blir opprettet sak på trafikkforholdet, og den vil bli videre etterforsket av Follo politistasjon, legger han til.

Det oppsto ekstremt lange køer som følge av ulykken søndag ettermiddag.

- Køene strekker seg nå 6-7 kilometer fra bomstasjonen i Moss og nordover frem til ulykkesstedet ved broen etter Follo-tunnellen, meldte Moss-Avis-journalist Thor-Erik Claussen ved 19.30-tiden.

Les også: Hva er det hun fant i hagen?

Les også: Hun tok tre EM-gull på tre dager

Har du bilder? Send MMS/SMS med kodeord MA TIPS til 2303 eller e-post: internett@moss-avis.no


 

Artikkeltags