Må lage mat til Kleppa

lokalt – Jeg vil gjerne ha oppskrifter, men basert på lokale råvarer, sier Reidar Kaabbel.

lokalt – Jeg vil gjerne ha oppskrifter, men basert på lokale råvarer, sier Reidar Kaabbel. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det har ikke manglet på gode råd etter at vålerordføreren sa han gjerne kunne lage maten hvis Kleppa og Navarsete kom.

DEL

Tidligere denne uka skrev Moss Avis at Reidar Kaabbel hadde invitert statsrådene Magnhild Meltveit Kleppa og Liv Signe Navarsete til samtaler med ordførerne i mosseregionen.

– Jeg kan gjerne lage maten, hvis det er det som skal til, sa vålerordføreren da han inviterte. Statsrådene takket ja, og nå mottar ordføreren oppskrifter og mattips på mail og SMS.

Tapas

-  Jeg fikk en mail med oppskrifter på tapas med utgangspunkt i kylling, siden jeg driver med kylling selv. En annen meldte at jeg burde servere elg. Etter flere SMS begynte jeg å lure på om det er noen som betviler min evne til kokekunst, smiler Kaabbel.

– Så nå ender det med at du må lage mat?

– Det ser sånn ut, sier ordføreren som gjerne tar imot flere tips. Jeg vil gjerne ha oppskrifter, men det må være med utgangspunkt i råvarer fra Moss, Rygge, Råde eller Våler. Til sammen har vi jo alt i disse kommunene. Vi har matfatet rett utenfor døra, sier Reidar Kaabbel, som ikke er bekymret for maten.

– Det er så mye flinke folk i Våler, så dette skal vi ordne. Og for sikkerhets skyld kan jeg alliere meg med Tage Pettersen, som er utdannet kokk, sier han.

Kleppa og Navarsete kommer for å diskutere utfordringene med samferdsel og omstillinger med ordførerne i Moss, Rygge, Råde og Våler.

Artikkeltags