Gå til sidens hovedinnhold

Moss Avis ga bort nye refleksvester til Tjukkasgjengen

Artikkelen er over 8 år gammel

Med 250 nye refleksvester går Tjukkasgjengen en lysere tid i møte.

- Så stilige! sier tjukkasblogger Renate Schjolden når Moss Avis overrekker 250 nye, etterlengtede refleksvester.

For Tjukkasgjengen vokser stadig i omfang og refleksvester er mangelvare.
- Jeg vet om flere som har begynt å klippe ut bokstaver for å danne "Tjukkasgjengen" på vanlige refleksvester. Det er noe helt eget å ha tjukkas-vesten, sier Schjolden og legger til:
- En venninne var på Rema 1000 og skulle kjøpe en vannflaske rett før klokken 19 en dag og endte opp i kø. Men når damen foran henne i køen så at hun hadde på tjukkasgjengen-vesten fikk hun snike foran henne. "Du må jo rekke turen din", sier hun og ler.

Les også: Treningsguru lot seg imponere over Tjukkasgjengen

Lokalt initiativ

Det har uten tvil blitt et fenomen, Tjukkasgjengen. Nå teller de 13.000 medlemmer og over 180 ulike chaptere. Til og med i Tyrkia kan du møte på en gul tjukkasgjeng. Ansvarlig redaktør i Moss Avis, Pål Enghaug, synes det er morsomt å se at det har spredt seg på den måten det har gjort.
- Spesielt fordi dette er et lavterskeltilbud alle kan være med på er det hyggelig å kunne støtte et lokalt initiativ som dette, sier Enghaug.

Her kan du lese alt om tjukkasene på deres egen blogg.

Interesserer landet over

På tjukkasbloggen oppdateres det stadig med nye blogginnlegg om alt fra treningstips til nyfødte chaptere av tjukkasbloggen.
- Innleggene leses av tjukkaser over hele Norge og viser seg å være et positivt innslag og noe folk interesserer seg for, sier Sigrid Holmsen, digital redaktør i Moss Avis.

Og tjukkasbloggeren kan avsløre at det til helgen vil komme et blogginnlegg fra utlandet iført splitter nye tjukkasblogg-vester.
- Det blir vel et bilde foran Big Ben, sier hun spøkefullt.

I kveld møtes tjukkasgjengen som vanlig klokken 19 for å gjennomføre dagens runder. Noen i splitter nye tjukkasblogg-vester.