Mossepar har kjøpt hotell på Kreta

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Steinar Hansen har i alle år pratet om å kjøpe seg en strandbar. Nå har han og kona Anita Thøgersen kjøpt et helt lite hotell på Kreta.

DEL

Hotelldriften starter ved påsketider i år. Denne helgen er Steinar og Anita (begge 49) på Reiselivsmessen 2013 på Telenor Arena for å promotere hotellet.

Steinar vokste opp på Krapfoss, Anita på Jeløy. Da de ble voksne flyttet de til Rygge, hvor familien blant annet var aktiv i Ryggemusikken.

Siden 2006 har de derimot drevet Norsk Turnétransport og musikkstudioet Rockestad City fra eneboligen i Rakkestad. Og fra april blir parets nye adresse Sofia Beah Hotel, Sfkaki, Kreta.

Grep dagen

Da gruppen Carpe Diem 17. september sist høst bestemte seg for å velge et annet transportselskap enn Hansens og Thøgersens, valgte paret nettopp "carpe diem", å gripe dagen.

Se video der mosseparet forteller om hvordan det hele startet.

- Skal vi kjøpe oss en strandbar på Kreta, skrev Anita til Steinar på Facebook.
- Ja! Begynn å pakke, svarte Steinar.
Anita googlet "strandbar til salgs Kreta", og fant Sofia Beach Hotell ved Det kretiske hav. Hotellet ble bygget for 10 år siden og har 18 rom og 42 sengeplasser.
4. oktober var de på plass ved hotellet, og 21. desember undertegnet de kjøpekontrakt.

- Det ble billigere enn å kjøpe hytte på Hvaler, sier Steinar om kjøpesummen. De har fått god hjelp av Ellen Hansen i Kreta Eiendom, har foreløpig kjøpt en andel i hotellet og har sikret seg en opsjon i fem år på å kjøpe hele.

Pendler

Steinar Hansen har drevet Norsk Turnétransport i 30 år og vil fortsette med det. Derfor vil han pendle mellom Kreta og Østfold den første tiden.
Han håper likevel å kunne etablere et musikkstudio på Kreta, og paret har også en lang rekke planer for hotelldriften.

I morges ble de intervjuet i Frokost-TV på TV2. Og på Reiselivsmessen som ble åpnet i Bærum i ettermiddag og som varer til søndag, håper paret å knytte kontakter og få promotert seg ytterligere.

Les mer i Moss Avis i morgen!
 

Artikkeltags